aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΈνας Θεουλή(ς) και οι βοηθοί του...

Ένας Θεουλή(ς) και οι βοηθοί του…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Λάθη από τους βοηθούς στο Ολυμπιακός-Ομόνοια, λάθος και από τον διαιτητή. Στο πρώτο γκολ των μαυροπρασίνων ο Καπαρτής ήταν ελαφρώς εκτεθειμένος και ο Μάριος Καλογήρου δεν σήκωσε τη σημαία του, ενώ και ο Γεώργιος Σάββα λανθασμένα δεν υπέδειξε οφσάιντ στο τρίτο γκολ της Ομόνοιας στις καθυστερήσεις. Μάλιστα, ο πρώτος βοηθός έκανε λάθος και στη φάση από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με… buzzer beater γλύτωσε το «εγκεφαλικό»!

Σε μία επιθεση των γηπεδούχων ο βοηθός σήκωσε… με μανία το σημαιάκι του χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό. Ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι (σωστά) να εξελιχθεί, αλλά οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας σταμάτησαν να αγωνίζονται. Έτσι, ο Παχίπης γύρισε στον Πολίτσι, ο οποίος πέτυχε το 2-2 μέσα σε θύελλα διαμαρτυρίων από τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρέ-καρέ η έκρηξη χαράς και λύπης

Και τέλος ο διαιτητής, Χρυσοβαλάντης Θεουλή, στο 88ο λεπτό δεν έβγαλε την κόκκινη, αλλά την κίτρινη στον Χίντι. Ο Αλβανός τερματοφύλακας ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Ντάρμπισαϊρ (σε παρόμοια φάση του Ανδρέα Χριστοδούλου στον αγώνα με την Αλκή).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογευματινό θρίλερ στο Μακάρειο (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ