aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΈκλεισε τον Ντιλάν Ντουβεντρού και τον Χαμντί Μπιλάλ

Έκλεισε τον Ντιλάν Ντουβεντρού και τον Χαμντί Μπιλάλ

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λευκωσίας είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, ο Ντιλάν Ντουβεντρού (κεντρική φωτό), που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αλκή Ορόκλινη τη σεζόν 2017-18 καταγράφοντας 34 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Πρόκειται για 30χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό με καταγωγή από τη Μαρτινίκα Κρεόλ της Καραϊβικής, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, ως κεντρικός φορ, αλλά κυρίως ως δεξιός εξτρέμ. Μετά την αποχώρησή του από την Αλκή, ο Ντουβεντρού έπαιξε για μία σεζόν στη Ζίρα του Αζερμπαϊτζάν καταγράφοντας 20 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Ποδοσφαιριστής των μαυροπρασίνων, είναι και ο Χαμντί Μπιλάλ, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε με επιτυχία στην Αλκή Ορόκλινη τη σεζόν 2017-18 (28 συμμετοχές / δύο γκολ). Πρόκειται για Γαλλο-Αλγερινό ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε κυρίως στο κέντρο, ενώ μπορεί να προσφέρει και στα άκρα της επίθεσης. Κι αυτού τελευταία του ομάδα ήταν η αζέρικη Ζίρα, με την οποία κι αυτός κατέγραψε 20 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Λίγη ώρα μετά από την αποκαλυπτική μας είδηση, ο Χριστόφορος Τορναρίτης ανάρτησε φωτογραφία με τον Γάλλο εξτρέμ σε γκρουπ των οπαδών του Ολυμπιακού στο Facebook, ενώ εξέδωσε και ανακοίνωση ο Ολυμπιακός!

Η ανακοίνωση για Ντουβεντρού:«O 30χρονος Γάλλος γεννήθηκε στο Τρουά στις 3 Ιανουαρίου του 1989 και αγωνίζεται στις μεσοεπιθετικές θέσεις κυρίως στην δεξιά γραμμή. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα της Σοσό. Πολύ γρήγορα η Μαρίτιμο απέκτησε τα δικαιώματά του (2010) κι αφού ξεχώρισε στην ομάδα Νέων, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

Ακολούθησαν τα πετυχημένα του περάσματα από Κομπιέν Γαλλίας (2012), Μαντουά 78 Γαλλίας (2013-2016), πρωτού έρθει στο νησί μας για λογαριασμό της Αλκής Ορόκλινης αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Ακολούθησαν η Ζίρα του Αζερμπαϊτζάν με τελευταίο σταθμό την Σαμπαΐλ της ίδιας χώρας στην οποία δεν έπαιξε καθόλου. Ντιλάν Ντουβεντρού καλώς επέστρεψες στο νησί μας. Η μεγάλη οικογένεια του Ολουμπιακού σε καλωσορίζει και σου εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Η ανακοίνωση για τον Μπιλάλ που ακόμη δεν ήρθε στην Κύπρο για να φωτογραφηθεί με τον Τορναρίτη, αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χαμντί Μπιλάλ. O 28χρονος Αλγερινός είναι γεννημένος την 1η Μαΐου του 1991 και αγωνίζεται στις μέσο επιθετικές θέσεις κυρίως στην αριστερή γραμμή. O Μπιλάλ επιστρέφει ξανά στο νησί μας μετά το θετικό του πέρασμα από την Αλκή Ορόκλινη την σεζόν 2017-2018. Αφού πρώτα αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της Γαλλίας. Τελευταίοι σταθμοί στην καριέρα του ή Ζίρα και η Σαμπαΐλ του Αζερμπαϊτζάν. Χαμντί καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και κάθε επιτυχία με την μαυροπράσινη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ