aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΈκλεισε το κενό «στο Πι και Φι» με Μουχτάρη

Έκλεισε το κενό «στο Πι και Φι» με Μουχτάρη

Ο Ολυμπιακός δεν άργησε να βρει τον τρόπο αναπλήρωσης του κενού που άφησε ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ. Οι μαυροπράσινοι συμφώνησαν με τον Στέφανο Μουχτάρη, ο οποίος επιστρέφει μετά από περίπου έναν χρόνο.

Ο Κύπριος αμυντικός παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα του Τακτακαλά από τον ΑΠΟΕΛ κατά τον Ιανουάριο του 2020. Βεβαίως, η σχέση του με τον Ολυμπιακό άρχισε πολύ παλαιότερα, καθώς ξεπήδησε από την ακαδημία του, προτού αγωνιστεί στην Ελλάδα με την Καλλιθέα και τον Πανιώνιο.

Έπειτα βρήκε τον σταθερότερο σταθμό του στη Δόξα, όπου αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2017 έως το τέλος της σεζόν 2020-21, με εξαίρεση τους λίγους μήνες που ήταν δανεικός στα «μαυροπούλια» (στον ΑΠΟΕΛ δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία και παραχωρείτο διαρκώς δανεικός είτε στη Δόξα είτε στον Ολυμπιακό).

Κατά τη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και πέτυχε δύο γκολ με τους πράσινους της Κατωκοπιάς, συμβάλλοντας στην επίτευξη της παραμονής τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ