aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΈχει διπλό κίνητρο στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα

Έχει διπλό κίνητρο στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα

Ο Χρύσης Μιχαήλ τελεί υπό πίεση μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα, σε βαθμό που ο Πάρης Φωκαΐδης τοποθετήθηκε δημοσίως, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξη της διοίκησης του Ολυμπιακού. Γενικά, μετά το 0-3 από την Ανόρθωση, τα ψυχολογικά δεδομένα δεν είναι τα καλύτερα στις τάξεις των μαυροπρασίνων, ενόψει του σημερινού πρώτου αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα στο Μακάρειο (19:00, Cytavision Sports 2)

Γι’ αυτό και υπάρχει ανάγκη ανατροπής του αρνητικού κλίματος, καθώς σε μία εβδομάδα ακριβώς θα διεξαχθεί το παιχνίδι-κλειδί για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού με τον Άρη στο Τσίρειο. Επομένως, το ερέθισμα για τη νίκη είναι διπλό: πρώτον, να αποκτηθεί προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά ενόψει του επαναληπτικού της 28ης Φεβρουαρίου και δεύτερον, να τονωθεί η αυτοπεποίθηση πριν από το παιχνίδι-φωτιά στη Λεμεσό.

Όσο για τις προθέσεις του Μιχαήλ αναφορικά με το αρχικό σχήμα, είναι πιθανό να γίνουν -σε μικρό βαθμό- κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής. Από τους παίκτες που θα ξεκουραστούν σήμερα, ίσως φανούν οι βλέψεις της τεχνικής ηγεσίας για το κρίσιμο ματς που ακολουθεί. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Σαμάρας -κατά πάσα πιθανότητα- θα προφυλαχτεί και σήμερα ενόψει «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Στόχος, να είναι πανέτοιμος σε μια εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ