aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΈμπαζε η άμυνα, η πιο βαριά ήττα

Έμπαζε η άμυνα, η πιο βαριά ήττα

Σαν χάρτινος πύργος έπεσε η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού στο προχθεσινό ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Παρόλο που στο προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί 18 γκολ σε 12 ματς (μέσο όρο ενάμισι ανά παιχνίδι), έχοντας μια από τις καλύτερες επιδόσεις από τις ομάδες που βρίσκονται από την 7η θέση της βαθμολογίας και κάτω, εντούτοις προχθές δέθηκε έξι γκολ σ’ ένα 90λεπτο.

Πλέον, διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος πίσω από τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να περιορίσει τα επιθετικά ατού του ΑΠΟΕΛ, παρόλο που ο αντίπαλός του αγωνίστηκε και με αρκετές «εφεδρείες», με αποτέλεσμα να δεχθεί τέσσερα γκολ στο ημίχρονο. Παρουσίασε αρκετές αμυντικές αδυναμίες και το πλήρωσε.

Αυτό που μπορεί να παρηγορεί τους μαυροπράσινους είναι ότι ήταν ένα από τα ματς που λίγο ή πολύ δεν ανέμεναν βαθμολογικό κέρδος, λόγω διαφοράς δυναμικότητας. Πλέον, η προσοχή εστιάζεται στο επόμενο παιχνίδι, που είναι με τη Δόξα στο Μακάρειο την προσεχή Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου. Παιχνίδι που ο Ολυμπιακός θα το κυνηγήσει με νύχια και δόντια για να ανέλθει βαθμολογικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ