aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔοξα(στική) ανατροπή με δέκα παίκτες επί του Ολυμπιακού και άλμα! (vid)

Δοξα(στική) ανατροπή με δέκα παίκτες επί του Ολυμπιακού και άλμα! (vid)

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δοξάστε την! Τρεις αγώνες, δυο νίκες και μιαν ισοπαλία για τη Δόξα που βρίσκεται μαζί με άλλες τρεις ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Κώστα Σακκά νίκησε τον Ολυμπιακό (2-1) με ανατροπή, παίζοντας μάλιστα με δέκα ποδοσφαιριστές για 40 και πλέον λεπτά, λόγω αποβολής του Τραϊτσέφσκι με δεύτερη κίτρινη κάρτα (51’). Με γκολ των Καρλίτος (21’) και Σαντίκ (69’ πέναλτι) έκανε την ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με γκολ του Ζαχαρίου (7’).

Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς αφού πήραν ισοπαλία στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα στην πρεμιέρα, την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν τον Εθνικό Αχνας και απόψε τον Ολυμπιακό. Ούτε και ο πιο αισιόδοξος φίλος της Δόξας δεν θα περίμενε τέτοια συγκομιδή στα πρώτα τρία ματς. Ο Ολυμπιακός αν και προηγήθηκε νωρίς δεν μπόρεσε να έχει βαθμολογικό κέρδος και να δώσει συνέχεια στην επιτυχία που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική επί του Παραλιμνίου.

Ο Ολυμπιακός άρχισε καλύτερα, προηγήθηκε μόλις στο 7’, όμως η Δόξα όσο περνούσε ο χρόνος ανέβαζε την απόδοσή της και στην πρώτη της τελική προσπάθεια ισοφάρισε (21’). Οι όποιες προσπάθειες των δύο ομάδων μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν καρποφόρησαν και πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τραϊτσέφσκι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν αξιοποίησε το γεγονός αυτό αλλά δέχθηκε και δεύτερο γκολ με πέναλτι του Σαντίκ (69’) το οποίο κέρδισε ο Μιντίκκης. Στα τελευταία λεπτά οι μαυροπράσινοι άσκησαν πίεση και έψαξαν την ισοφάριση, με κορυφαία ευκαιρία το δοκάρι του Σαμπίνια (82’). Ο Βασίλης Δημητρίου «κιτρίνισε» τους Νάνι, Σάλι, Βαν Κέσελ για τον Ολυμπιακό και τους Καρλίτος και Σαντίκ για τη Δόξα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Ολυμπιακός (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Ανδρέου, Σαμπίνια, Νάνι (64′ Φαν Κέσελ), Μανρίκε, Ντα Κόστα, Σαλί (71′ Χάνι), Σαντάνα, Κα (82′ Ψάλτης), Ζαχαρίου, Μάντζης.

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Μιντίκκης, Μουκτάρης, Χριστοφή, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Ολιβέιρα, Καρλίτος (67′ Πάντιτς), Μέσκα (82′ Φιρμίνο), Σαντίκ.

Σκόρερ: 7′ Zαχαρίου / 20′ Kαρλίτος, 70′ πεν. Σαντίκ.

Kίτρινες: Νάνι, Σαλί, Φαν Κέσελ / Καρλίτος, Σαντίκ.

Αποβολές: Τραϊτσέφσκι (2η κίτρινη).

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου.

Α’ βοηθός: Νίκος Εγγλέζου.

Β’ βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου.

Τέταρτος: Μενέλαος Αντωνίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ