aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑ«Διπλό» για τον Ολυμπιακό μέσω διαμαρτυριών, «οδοστρωτήρας» ο Εθνικός

«Διπλό» για τον Ολυμπιακό μέσω διαμαρτυριών, «οδοστρωτήρας» ο Εθνικός

Με δυο αναμετρήσεις άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής (15/3) η αυλαία της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στη Δερύνεια σε βάρος της τοπικής Αναγέννησης (2-1), σε ένα δραματικό παιχνίδι, με πολλή ένταση αλλά και διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για το δεύτερο γκολ που δέχθηκαν υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσαϊντ, αλλά και για γκολ που τους ακυρώθηκε στο 83ο λεπτό ως οφσάιντ. Και στις δύο περιπτώσεις, οι βοηθοί διαιτητές ήταν στη σωστή θέση και οι φάσεις ήταν οριακές. Η Αναγέννηση ζήτησε και πέναλτι στο 90′ σε δύο περιπτώσεις, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς καθώς έκρινε ότι οι επαφές δεν ήταν ικανές για να δώσει παράβαση, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαμάρας έκανε χέρι και μπορούσε να δοθεί πέναλτι υπέρ της Δερύνειας. Σε ό,τι αφορά στους σκόρερ, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Ράμος (3′), ισοφάρισε η Δερύνεια με αυτογκόλ του Λεονάρντο (33′), όμως ο Ράμος με δεύτερο προσωπικό γκολ (77′) χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Την ίδια ώρα στο Δασάκι ο δεύτερος της βαθμολογίας Εθνικός Άχνας συνέτριψε το ΘΟΪ Λακατάμιας (5-0). Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του για την εικόνα του ματς. Ο Παπαγεωργίου (11′) άνοιξε τον χορό των τερμάτων και συνέχισαν οι Koυντόμπιακ (36′), Ηλία (61′), Πινσέλι (64′) και Καπαρτής (77′)

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο (15:30) ως ακολούθως:

Ομόνοια Αραδίππου – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών
Ονήσιλλος Σωτήρας – Αγία Νάπα
ΜΕΑΠ – ΠΑΕΕΚ
ΑΕΖ – Ακρίτας Χλώρακας
Άρης – ΑΣΙΛ
Διγενής Ορόκλινης – Οθέλλος Αθηαίνου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ