Δίνει €10.000 το μήνα για να φέρει τον Μπάλιντ στην Κύπρο

Εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά του Ολυμπιακού Λευκωσίας στον Ρουμάνο προπονητή, Λάζλο Μπάλιντ αποκαλύπτει η ιστοσελίδα prosport.ro της Ρουμανίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι μαυροπράσινοι πρόσφεραν απολαβές 10.000 το μήνα στον 41χρονο τεχνικό, ο οποίος θεωρείται από τους ανερχόμενους προπονητές στη χώρα.

Την πρόταση επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Μπάλιντ σε δήλωσή του: «Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έκανε μια προσφορά για τον Μπάλιντ ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του. Δεν θέλω να συζητήσω περισσότερα τώρα. Ο Μπάλιντ έχει πάντα τον τελευταίο λόγο και είμαι υποχρεωμένος να εκπροσωπώ τα συμφέροντά του», σημείωσε ο ατζέντης του.

Σημειώνεται πως ο προπονητής της FC UTA Arad προσέλκυσε αρκετά βλέμματα πάνω του, καθώς η ομάδα του είναι στις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος με συγκομιδή 14 βαθμών σε 10 παιχνίδια. Όπως αναφέρουν οι Ρουμάνοι πρόσφατα την πόρτα του Μπάλιντ κτύπησε η Σέφιλντ Γουένστεϊ, ενώ ήταν στους υποψήφιους προπονητές της Άστρα Γκιουργκιού προτού καταλήξει στην επιλογή του Εουγκέν Νεαγκόε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ