aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΔιαφώνησαν Πάμπος και Σιβιέρο στη συνέντευξη Τύπου

Διαφώνησαν Πάμπος και Σιβιέρο στη συνέντευξη Τύπου

Δε συμφώνησαν στις τοποθετήσεις τους οι δύο προπονητές μετά το τέλος του αγώνα στο Μακάρειο. Ο κόουτς της ΕΝΠ, Γουστάβο Σιβιέρο είπε ότι ήταν ένα ισορροπημένο ματς, με τον ομόλογό του στον Ολυμπιακό, Πάμπο Χριστοδούλου να διαφωνεί και να λέει ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο δεύτερο 45λεπτο.

Γουστάβο Σιβιέρο: «Σε ένα καλό παιχνίδι με πολλή ένταση νομίζω το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες για σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφερε καμία. Τον έλεγχο είχε κάποιες φορές ο Ολυμπιακός και κάποτε εμείς, οπότε το αποτέλεσμα είναι δίκαιό. Στην περίπτωση αυτή, ο βαθμός εκτός έδρας είναι καλός».

Πάμπος Χριστοδούλου: «Με όλο το σεβασμό, ισορροπημένο στο πρώτο. Μπορούσαν και οι δύο να σκοράρουν, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε μια φάση της ΕΝΠ, η ομάδα που κυριάρχησε και είχε τις ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι,. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε. Δυστυχώς δεν μας βοήθησε η εξέλιξη του ματς για να κάνουμε και τις άλλες δύο αλλαγές. Σε ένα τέτοιο ματς που χρειαζόμασταν εμπειρία, δεν βοήθησε το παιχνίδι για να πάρουν χρόνο και οι νεαροί παίκτες που είχαμε στον πάγκο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ