aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΔεν έχει τίποτα να χάσει

Δεν έχει τίποτα να χάσει

Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή η σημερινή για τον Ολυμπιακό, όμως η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ θα κυνηγήσει όσες ελπίδες της αναλογούν για βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΚ. Είναι από τα παιχνίδια που οι μαυροπράσινοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν, παρά μόνο να κερδίσουν, επομένως θα αγωνιστούν χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το γεγονός πως η λευκωσιάτικη ομάδα παίζει στην έδρα της και μπροστά στο κοινό της αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Το θετικό για τους πρωτευουσιάνους είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και ο Χρύσης Μιχαήλ καλείται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα. Επιστρέφει ο Πολυκάρπου και διεκδικεί φανέλα βασικού, ενώ δεν αποκλείεται στην κορυφή της επίθεσης να προτιμηθεί ο Καπαρτής αντί του Τόρες, αφού το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και σκοράρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ