aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΔεν έχει και πολλές επιλογές

Δεν έχει και πολλές επιλογές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Από τη στιγμή που η FIFA απαγορεύει τις μετεγγραφές στον Ολυμπιακό λόγω οφειλών στον -νυν παίκτη του Ερμή- Έντουαρντ Μασίνουα, η διοίκησή του παίρνει τα μέτρα της. Συνεχίζει βεβαίως την προσπάθεια για άρση του εμπάργκο, αναγνωρίζει, όμως ότι οι πιθανότητες είναι λίγες. Γι’ αυτό και έχει ανάγκη να διατηρήσει στις τάξεις της ομάδας παίκτες-κλειδιά, οι οποίοι βοήθησαν στην επίτευξη της ανόδου στην Α’ Κατηγορία, αλλά δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Είναι λογικό λοιπόν να θέλει να κρατήσει τους Έλντερ Κάστρο, Ρομέου Τόρες, Ίσλι Χίντι και Λούις Ριμπέιρο, οι οποίοι είχαν μεγάλη συμβολή στην επίτευξη της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Όσο για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός των Ανδρέα Ασσιώτη και Παναγιώτη Παναγιώτου. Αντιστοίχως, θα επιστρέψουν στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά τους. Ο πρώτος πάντως βοήθησε τους μαυροπράσινους, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε 14 συμμετοχές εκ των οποίων ήταν βασικός στις τέσσερις. Ο δεύτερος είχε μόνο μία συμμετοχή. Με τους άλλους γηγενείς ποδοσφαιριστές, υπάρχει συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Κωνσταντίνου Σωτηρίου. Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ. Για την ώρα, όμως, το θέμα είναι στάσιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ