aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑ«Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε με την ΜΕΑΠ όταν δεχθήκαμε 10 γκολ»

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε με την ΜΕΑΠ όταν δεχθήκαμε 10 γκολ»

Για το πολύκροτο θέμα της αναστολής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας μίλησε (SuperSport FM) ο πρόεδρος του ΘΟΪ Λακατάμιας, Λουκής Αρχοντίδης.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το γεγονός πως θα τιμωρούνται και οι δύο ομάδες αν παραληφθεί φάκελος: «Είναι ένα μετρό που θα κάψουμε μαζί με τα ξερά και τα χλωρά, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Εμείς θα πρέπει να αποχωρήσουμε από την ΚΟΠ, δεν έχουμε τα χρήματα να πληρώνουμε τέτοια πρόστιμα».

Για τις δηλώσεις του Κώστα Ηλία: «Έχω ζητήσει από τον ίδιο να κάνει μια δημόσια απολογία ή να στοιχειοθετήσει αυτά που λέει. Έχει πει ότι το ΘΟΙ είναι ο εγκέφαλος της όλης κατάστασης».

Για τα μέτρα: «Είναι η καλύτερη απόφαση αυτή την στιγμή. Πρέπει να ληφθούν σοβαρά μέτρα. Υπάρχει μόνο φωτιά, ο καπνός έχει χαθεί. Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Υπήρχε διάσταση μεταξύ παικτών και επενδυτών. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε σε εκείνο το παιγνίδι με την ΜΕΑΠ, όταν δεχθήκαμε 10 γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ