aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Χτίζουν» αργά, αλλά σταθερά στον Ολυμπιακό

«Χτίζουν» αργά, αλλά σταθερά στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό λένε πως «θα ήταν ευχής έργον εάν η πορεία στη νέα σεζόν είναι καλύτερη από την περσινή». Προφανώς, αντιλαμβάνονται πως για να ανέβει ο πήχης πιο ψηλά, επιβάλλεται να πετύχουν διάνα άλλη μία φορά στις μετεγγραφές.

Το θετικό είναι πως παραμένει ο βασικός κορμός και η προσπάθεια που γίνεται είναι να αντικαταστήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους παίκτες που αποχώρησαν. Ήδη αντικαταστάθηκε ο Σωτηρίου από τον Μουχτάρη, ο Σαντάνα από τον Κονφέ, με τους μαυροπράσινους να προχωρούν πιο κάτω. Δεν χρειάζονται πολλές προσθήκες και ασφαλώς, ο χρόνος δεν τους πιέζει. Είναι αρκετός για να βρουν αυτό που θέλουν.

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Χριστόφορος Τορναρίτης, σε χθεσινή ανάρτησή του, αναφέρθηκε στην τελική οικονομική πρόταση που έλαβε ώστε να δηλώσουν ως έδρα το ΓΣΠ. Έγραψε τα ακόλουθα: «Στοιχίζει περίπου €250.000 τον χρόνο, ποσό απαγορευτικό για μας. Για να πετύχουμε τον στόχο μας θα πρέπει να πουλήσουμε τουλάχιστον 15X10 θέσεις boxes. Αν υπάρχει κάποια εταιρεία που ενδιαφέρεται ή γκρουπ ατόμων ας επικοινωνήσει μαζί μας μέχρι την Τρίτη. Αν δεν βρεθούν, φαίνεται πολύ δύσκολο το εγχείρημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ