aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΧριστοδούλου: «Κάθε βδομάδα παίζουμε καλά, αλλά...»

Χριστοδούλου: «Κάθε βδομάδα παίζουμε καλά, αλλά…»

Απογοητευμένος που για άλλο ένα ματς η ομάδα του ήταν καλή, έφτιαξε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να έχει βαθμολογικό όφελος στο ματς με τον Απόλλωνα (1-3), παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πάμπος Χριστοδούλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω έγινε πολύ καλό παιχνίδι από δυο πολύ καλές ομάδες. Εκεί που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αν και μπορούσαμε να προηγηθούμε, είχαμε ευκαιρίες για να αλλάξουμε τα δεδομένα κι όταν δεν τα καταφέρνεις απέναντι σε ομάδα όπως ο Απόλλωνας, δεν έχεις τύχη για βαθμό η βαθμούς.

Είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές από κτυπήματα, επηρεάστηκε η ομάδα. Ήτανε κι οι δυο σε πολύ καλή κατάσταση (σ.σ. Σαμπίνια, Αγιτέ). Εκεί που μειώσαμε και ελπίζαμε ήρθε το τρίτο γκολ. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Κάθε εβδομάδα είμαστε καλοί, παίζουμε καλά. Κάθε εβδομάδα απουσιάζουν σημαντικοί παίκτες και εύχομαι με τις επιστροφές, μαζί με το καλό ποδόσφαιρο να έρθουν και οι βαθμοί.

Εύχομαι στον Απόλλωνα ό,τι καλύτερο, να βρει τον δρόμο του και καλή συνέχεια στον Σωφρόνη Αυγουστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ