aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΧαραλάμπους: Μετά το γκολ στην ΑΕΛ περίπολο τα μεσάνυχτα στον στρατό!

Χαραλάμπους: Μετά το γκολ στην ΑΕΛ περίπολο τα μεσάνυχτα στον στρατό!

Ο Στέφανος Χαραλάμπους ήταν η μεγάλη αποκάλυψη στη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ με 4-2, για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο νεαρός Κύπριος μέσος είχε εξαιρετική παρουσία με αποκορύφωμα το πανέμορφο γκολ, με το οποίο έδωσε προβάδισμα 4-1 στους μαυροπράσινους.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Σεραφείμ στον Super Sport FM o 21χρονος άσος μετά τον αγώνα πήγε στον στρατό, όπου υπηρετεί τη θητεία του, και μάλιστα είχε περίπολο τα μεσάνυχτα.

«Μετά τον αγώνα πήγε στο στρατόπεδο. Είχε περίπολο. Ή 12:00-3:00, ή 3:00-6:00 τα μεσάνυχτα», είπε χαρακτηριστικά.

Για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Είναι το πρώτο βήμα. Έχει γίνει η μισή δουλειά όπως λέμε στην καθομιλουμένη. Ελπίζω το γκολ στο 90’ να μην στοιχίσει την πρόκριση γιατί, είχαμε ένα σημαντικό προβάδισμα με 4-1, ενώ είχαμε και το πέναλτι, που μέσω VAR σωστά ακυρώθηκε. Όμως αν μας λέγανε πριν το παιχνίδι πως θα νικούσαμε με 4-2 θα το δεχόμασταν με ευχαρίστηση».

Για την απόλυτη ευστοχία του Ολυμπιακού: «Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα τα στατιστικά. Οι ευκαιρίες που κάναμε ήταν μετά από οργανωμένες επιθέσεις. Χάσαμε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες. Και η ΑΕΛ μέχρι το 70’ δεν είχε κάνει κάποια σημαντική ευκαιρία. Ήταν μία γεμάτη εμφάνιση, παρά τα πολλά προβλήματα που είχαμε από τραυματισμούς και αποδείχθηκε πως υπάρχει βάθος στο ρόστερ».

Η πίεση είναι πλέον στην ΑΕΛ; «Θεωρώ πως ένας τίτλος, πάντα είναι ένας τίτλος. Εδώ που φτάσαμε δεν νομίζω πως αδιαφορεί η ΑΕΛ για το Κύπελλο. Η ομάδα της Λεμεσού έχει και το πρωτάθλημα και από τη στιγμή που υπάρχουν ντέρμπι που μπορεί να την αφήσουν εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, δεν μπορεί να αφήσει το κύπελλο. Η ΑΕΛ έχει μεγάλο ρόστερ και οποιοσδήποτε παίξει μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχουμε και εμείς μεγάλο ρόστερ, όμως οι τραυματισμοί είχε δεμένα τα χέρια του προπονητή μας. Αυτό φάνηκε στο τέλος όπου δεν είχε φρέσκα πόδια να ρίξει στο παιχνίδι».

Αν ονειρεύεται έξοδο στην Ευρώπη: «Όσο κοντά βρισκόμαστε στην έξοδο στην Ευρώπη, άλλο τόσο μακριά είμαστε. Ο καθένας δικαιούται από αυτούς που βρίσκονται στα ημιτελικά, να ονειρεύεται έξοδο στην Ευρώπη».

Για το γήπεδο που θα χρειαστεί για την Ευρώπη: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για να φιλοξενηθούμε στο ΓΣΠ. Βήμα-βήμα όμως, μακάρι να πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να ήταν πρόβλημα το γήπεδο».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Σήμερα θα γίνει η αποθεραπεία, θα ξεκουραστεί η ομάδα από το χθεσινό παιχνίδι και μετά θα δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές μας. Μετά θα αποφασίσει ο προπονητής μας για το κατάλληλο δυνατό».

Για τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται: «Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με κάποιον. Σιγά-σιγά, όλα στον καιρό τους. Πρώτα να δούμε πως θα τελειώσει η σεζόν και βλέπουμε. Το 2021, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο καθένας έχει την τιμή του. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να απευθυνθεί επίσημα στον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ