aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΧαιρετίζει την εισήγηση του Συνδέσμου Φιλάθλων Τακτακαλάς 1931

Χαιρετίζει την εισήγηση του Συνδέσμου Φιλάθλων Τακτακαλάς 1931

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Ολυμπιακού χαιρετίζει την εισήγηση του Συνδέσμου Φιλάθλων Τακτακαλάς 1931 για μη χρήση του εισιτηρίου διαρκείας στον επόμενο αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τον Εθνικό Άσσιας.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας χαιρετίζει την εισήγηση του Συνδέσμου Φιλάθλων Τακτακαλάς 1931 για μη χρήση του εισιτηρίου διαρκείας στον επόμενο αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Εθνικό Άσσιας, και καλεί τους φίλους της ομάδας όπως ειδικά σε αυτό το παιχνίδι προβούν σε αγορά εισιτηρίων κατά την είσοδο τους στο Μακάριο Στάδιο. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την ομάδα μας, η οποία μεταξύ άλλων καλείται να καταβάλει ένα σημαντικό ποσό για καταδικαστικές αποφάσεις του αθλητικού δικαστή για παραβάσεις του πειθαρχικού κανονισμού της Ομοσπονδίας.

Το ΔΣ του Ολυμπιακού, συνεχίζει την εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης με σκοπό την τήρηση των οικονομικών υποχρεώσεων του σωματείου. Το ΔΣ του Ολυμπιακού έχει ήδη εκδώσει λαχείο ενίσχυσης της ομάδας με βραβείο ένα αυτοκίνητο Ford Fiesta. Έχουν κυκλοφορήσουν συνολικά 10000 λαχεία αξίας 20 ευρώ έκαστο. Η τελική ημερομηνία πραγματοποίησης της κλήρωσης θα είναι η 29η Μαρτίου 2017.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας μπορούν να καταθέτουν οικονομική βοήθεια για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε ειδικό λογαριασμό ο οποίος έχει ανοίξει ειδικά για τον σκοπό αυτό, με τα ακόλουθα στοιχεία:

Αθλητικό Σωματείο Ολυμπιακός Λευκωσίας

Ελληνική Τράπεζα

Αριθμός Λογαριασμού 124-01-030813-02

IΒΑΝ: CY10 0050 0124 0001 2401 0308 1302

SWIFT: HEBACY2N».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ