aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜπήκε το νερό στο αυλάκι για την ενίσχυση

Μπήκε το νερό στο αυλάκι για την ενίσχυση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ 

Στον Ολυμπιακό, ασφαλώς και δεν κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας στη δεύτερη μετεγγραφική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, προτεραιότητα δίνεται για την προσθήκη ποδοσφαιριστή στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μια θέση που δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Σοβαρές σκέψεις γίνονται και για την απόκτηση επιθετικού, ενώ υπό προϋποθέσεις θα κινηθούν οι μαυροπράσινοι για την προσθήκη και κεντρικού αμυντικού. Ο προπονητής της ομάδας, Χρύσης Μιχαήλ, αξιολογεί ήδη διάφορους ποδοσφαιριστές και θα ενημερώσει αναλόγως τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού για το πώς θα δράσουν. Δεν υπάρχει βιασύνη καθώς στην ομάδα της Λευκωσίας θέλουν να προχωρήσουν σε επιτυχημένες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα.

Εν τω μεταξύ, με σημερινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη. Το αυριανό 90λεπτο κρίνεται πάρα πολύ σημαντικό όσον αφορά στην πορεία πλεύσης, με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές να το αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα. Δεν υπολογίζονται οι Καπαρτής και Τσιακλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ