aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΜπηχτή «Καραβίδα» στον «ACTIVE» για Τορναρίτη

Μπηχτή «Καραβίδα» στον «ACTIVE» για Τορναρίτη

Από… κολλητοί, πλέον στάζουν «φαρμάκι» ο ένας για τον άλλον. Ο λόγος για τους Κώστα Χριστοδούλος («Καραβίδας») και Χριστόφορο Τορναρίτη. Η κόντρα των δύο ανδρών συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας με τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού να δηλώνει στον Super Sport FM τα εξής:

«Ο φίλος μας ο Καραβίδας έκανε μια δήλωση ότι η Ανόρθωση δεν έχει κίνητρο στο παιχνίδι με την Δόξα και με  την ευκαιρία αυτή και επειδή ο κύριος αυτός ανέλαβε γενικός αρχηγός στου ΑΣΙΛ και ο αδιάφορος ΑΣΙΛ ήρθε και έπαιξε με τον Ολυμπιακό, γι’ αυτό το έγραψα. Ίσως άθελα του ο κ. Χριστοδούλου μπήκε τρεις φορές στον δρόμο μας τους τελευταίους μήνες. Αν το ήθελε ή όχι ή αν του γέλασαν δεν το ξέρω. Σε αυτή την ζωή ότι δίνεις παίρνεις. Εγώ δεν χαλώ τις σχέσεις μου με κανέναν αλλά αν βρεθείς στον δρόμο μου θα περάσω από πάνω σου. Εγώ εδώ και ο Ντενκτάς στο κράτος του».

Διαβάστε επίσης: Τορναρίτης: «Θα σουστείτε ούλλοι όταν ακούσετε τ’ όνομα»

Η εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στο ραδιόφωνο του «ΑCTIVE» με τον Πανίκο Θεοδοσίου, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Δόξας, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει δημόσια στον Χριστόφορο Τορναρίτη, ζήτησε όμως να μεταφερθεί στον «αέρα» το πιο κάτω μήνυμα γεμάτο «φαρμάκι».

«Απαξιώ να ασχοληθώ με άτομα όπως ο Χριστόφορος Τορναρίτης», είναι η απάντηση του «Καραβίδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ