aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜπεργκ: «Aπογοητευτικό, συνδυασμός πραγμάτων το σημερινό αποτέλεσμα»

Μπεργκ: «Aπογοητευτικό, συνδυασμός πραγμάτων το σημερινό αποτέλεσμα»

Η καλή ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού, η απουσία ρυθμού και ταχύτητα στο παιχνίδι της Ομόνοιας και η αδυναμία να ελέγξει το παιχνίδι όταν προηγήθηκε ήταν τα στοιχεία τα οποία σύμφωνα με τον Χένινγκ Μπεργκ στοίχισαν την απώλεια δύο βαθμών στους πράσινους στο ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι ένα απογοητευτικό παιχνίδι για εμάς. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, είναι οργανωμένη ομάδα, με καλή άμυνα και ικανότητα στις αντεπιθέσεις. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο δημιουργικοί να πετυχαίναμε περισσότερα γκολ και να κάναμε καλύτερο παιχνίδι. Μέσα στην έδρα μας πρέπει να παίζουμε καλύτερα απέναντι σε ομάδες που παίζουν κλειστά στην άμυνα. Δεν κερδίσαμε γιατί δεν είχαμε ρυθμό, δεν είχαμε ταχύτητα και κίνηση. Πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε απογοητευμένοι και με την ισοπαλία και με την εμφάνιση της ομάδας».

Τι ευθύνεται για το ατυχές αποτέλεσμα; Η καλή παρουσία του Ολυμπιακού ή η κακή της Ομόνοιας; «Είναι ένας συνδυασμός το σημερινό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός τα πήγε καλά στην άμυνα. Εμείς δεν ήμασταν καλοί ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου και δεν είχαμε κίνηση στο γήπεδο. Ναι, ήταν μία από τις χειρότερες μας εμφανίσεις. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, όμως περιμένουμε καλύτερες εμφανίσεις από την ομάδα μας. Θα έπρεπε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να βρίσκαμε τον τρόπο να κάνουμε το 2-0. Είμαστε στη διαδικασία κτισίματος της ομάδας και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κυριαρχούμε σε παιχνίδια σαν το σημερινό. Μπορούσαμε για τη νίκη, αλλά η απόδοσή μας δεν μας επέτρεψε να το πετύχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ