aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑBαριές ποινές, αλλαγή δομής και πιθανότητα υποβιβασμού ομάδας!

Bαριές ποινές, αλλαγή δομής και πιθανότητα υποβιβασμού ομάδας!

Για ακόμη μία φορά η κοινή γνώμη στην Κύπρο ασχολείται με το ποδόσφαιρο για λόγους που δεν το τιμούν. Το νέο που έφερε η χθεσινή ημέρα ήταν ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ επικύρωσε την προχθεσινή εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής για άμεση αναστολή του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Σύμφωνα με την απόφαση, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα θεσπίσει νέο κανονισμό για επιβολή ποινών για τους αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της UEFA και ο κανονισμός θα κοινοποιηθεί στα Σωματεία πριν την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι θα μπουν βαρύτατες ποινές για εξάλειψη του φαινομένου, ενώ δεν αποκλείεται ομάδα με βεβαρυμμένο ιστορικό να κινδυνεύσει ακόμα και με υποβιβασμό στο αγροτικό!

Επίσης, στην επόμενη συνεδρία του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ θα προχωρήσει σε αποφάσεις για αλλαγές στη δομή του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-20.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ