aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑB' Κατηγορία: Η πρωτιά του Άρη και η στατιστική πλευρά

B’ Κατηγορία: Η πρωτιά του Άρη και η στατιστική πλευρά

Μετά από επτά αγωνιστικές δράσης ο Άρης οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας με απολογισμό 16 βαθμούς.

Την Κυριακή πέτυχε την τρίτη σερί του νίκη (2-0 το Διγενή Ορόκλινης) και παρέμεινε μόνος του στην κορυφή για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Ακολουθούν τέσσερις ομάδες με δεκατρείς βαθμούς. Ο Εθνικός Άχνας, που συνεχίζει να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του Πρωταθλήματος, ο Οθέλλος Αθηαίνου, ο Ολυμπιακός και η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Η Αγία Νάπα πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη της (3-0 εκτός έδρας την ΠΑΕΕΚ) και ανέβηκε στην έβδομη θέση.

Η ΠΑΕΕΚ δέχτηκε την τέταρτη σερί ήττα, η ΜΕΑΠ πήρε τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό της (0-0 με το ΘΟΪ Λακατάμιας) και ο Ονήσιλλος Σωτήρας πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του (2-1 τον Ακρίτα).

Ο απολογισμός της έβδομης αγωνιστικής κατέγραψε δεκαοκτώ συνολικά τέρματα. Σε τέσσερις αγώνες επικράτησαν οι γηπεδούχοι, σε δύο οι φιλοξενούμενοι και σε δύο εμφανίστηκε το σημείο της ισοπαλίας.

*Ο Οθέλλος διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή (11 τέρματα) και ο Άρης μαζί με τον Εθνικό Άχνας την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 4 τέρματα.

*Αγία Νάπα, Ομόνοια Αραδίππου, Ακρίτας Χλώρακας και ΑΕΖ συνεχίζουν χωρίς ισοπαλία. Τις περισσότερες ισοπαλίες (4) έφερε ο Εθνικός.

*Στον πίνακα των σκόρερ προηγούνται με έξι τέρματα οι Πέρεζ (Ολυμπιακός) και Σολάρι (Οθέλλος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ