aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΆρεσαν Νέστωρος και Μενελάου

Άρεσαν Νέστωρος και Μενελάου

Την πρώτη νίκη σε τέσσερα συνολικά φιλικά παιχνίδια, που έδωσε μέχρι στιγμής, πέτυχε προχθές ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 5-2 της Νέας Σαλαμίνας, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθηκε στο Κοινοτικό Στάδιο Κόρνου.

Τουλάχιστον, μέχρι το 60’ όπου αγωνίζονταν οι δύο ομάδες με τους παίκτες που θεωρούνται του βασικού κορμού, οι μαυροπράσινοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 4-1.

Γενικά, η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, όπως και οι Νέστωρος και Πέσκιας που ανήκουν στην Ανόρθωση και περνούν από δοκιμαστικά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προστεθούν στο μαυροπράσινο ρόστερ.

Ο Μενελάου (ανήκει στην Καρμιώτισσα), που επίσης περνά από δοκιμαστικά, δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό είναι με την Αλκή Ορόκλινη. Θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Κοινοτικό Στάδιο Κόρνου και θ’ αρχίσει στις 18:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ