aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΆρχισε το «χτίσιμο» ο Πάμπος, 13άρι αποκτημάτων

Άρχισε το «χτίσιμο» ο Πάμπος, 13άρι αποκτημάτων

Στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Μπάνσκο βρίσκεται από προψές η αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Μέχρι και τις 5 Αυγούστου, ημερομηνία επιστροφής στην Κύπρο, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα «χτίσει» τη νέα ομάδα, με τις προσδοκίες να είναι μεγάλες.

Παράλληλα με τις δυνατές προπονήσεις, οι μαυροπράσινοι θα δώσουν και αρκετά φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία ο Κύπριος τεχνικός θα θελήσει να ετοιμάσει την ομάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Σημαντικό στοιχείο είναι να δέσει ως σύνολο ο Ολυμπιακός, αφού είναι πολλά τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα.

Με τη σύναψη συνεργασίας με τον Ουσμάν Σιντιμπέ ο Ολυμπιακός έφθασε τα 13 νέα αποκτήματα. Πρόκειται για τους Μάριο Κίρεφ, Πάρης Ψάλτης, Σαμπίνια, Εγιόνγκ Ενόχ, Κίκο, Γιώργος Οικονομίδης, Φαμπρίς Κα, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Ουσμάν Σιντιμπέ, Αζουλάο, Ευάγγελος Κυριάκου, Πάβολ Πάιζα, Ραφαέλ Ακόστα.

Της αποστολής στη Βουλγαρία ηγείται ο πρόεδρος Κώστας Σεραφείμ και ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Χριστόφορος Τορναρίτης. Όσον αφορά στον σχεδιασμό της ομάδας αυτός ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Μέσα από την προετοιμασία και αναλόγως των αναγκών που θα υπάρχουν, ενδέχεται να προκύψουν περαιτέρω προσθήκες, ίσως και αφαιρέσεις από το ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ