aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑπειλεί ο Τορναρίτης: «Αν δεν με δουν στα σοβαρά, θα μπω σε λεπτομέρειες…»

Απειλεί ο Τορναρίτης: «Αν δεν με δουν στα σοβαρά, θα μπω σε λεπτομέρειες…»

Άστραψε και βρόντηξε ο Χριστόφορος Τορναρίτης. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού ήταν έξαλλος με την διαιτησία του Ροβέρτου Κώστα στον αγώνα μεταξύ της ομάδα του και του Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο (06/10, 3-1), αλλά και γενικότερα για τα όσα ισχυρίστηκε ότι συμβαίνουν στο χώρο της διαιτησίας. Ο Τορναρίτης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM (104.0) ανέφερε ότι κάποιες ομάδες γνωρίζουν από πριν τους διαιτητές και τόνισε πως κάποιοι εξ αυτών είναι ανίκανοι.

Για τα παράπονα του για την διαιτησία: «Το τι εκφράζω στο Facebook, το εκφράζω σε γενικό πλαίσιο και όχι ως Ολυμπιακός Λευκωσίας. Πιστεύω έφθασε ο καιρός να γίνουν κάποιες αλλαγές για αυτούς που παίρνουν αποφάσεις. Ποιος ο λόγος να δώσουμε 1500 ευρώ για να δούμε ξανά το διαιτητή τον ίδιο την άλλη εβδομάδα; Το ίδιο πράξαμε πέρσι με τον κύριο Θεούλη. Βλέπουμε τεράστια ασπίδα προστασίας σ’ αυτά τα ανθρώπινα λάθη που αλλοιώνουν αποτελέσματα, το ίδιο ήταν και το προχθεσινό για εμάς. Το μεγάλο θέμα για μένα είναι να ξέρω ποιος τους διορίζει και με τι κριτήρια τους διορίζει. Γιατί δεν τιμωρούνται όπως βάζουν και σε μας; Είναι σοβαρά θέματα που πρέπει να μας απασχολήσουν. Δεν ξέρω αν κάποια σωματεία βολεύει αυτή η κατάσταση. Η ΚΟΠ είμαστε εμείς τα σωματεία, πρέπει να βρεθούν ρυθμικές λύσεις. Είναι κρίμα, κάθε εβδομάδα συζητούμε τα ίδια».

Για το τι προτείνει: «Κάποιοι πρέπει να πάνε σπίτι τους. Πρέπει να γίνουν αλλαγές. Να πάνε στο αγροτικό να κάνουν διαιτησίες. Δεν θέλω να μιλώ για μένα. Ήρθε ένας άνθρωπος στην Ομόνοια να δώσει τα εκατομμύρια του ή στην Πάφο. Δεν είναι θέμα του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω αν έχουμε καλούς ή κακούς διαιτητές. Γίνονται λάθη που αλλοιώνουν αποτελέσματα επανειλημμένα. Κατάντησα φωτορεπόρτερ πέρσι. Αν δεν με δουν στα σοβαρά, θα μπω σε λεπτομέρειες. Καλά κάνουν να με δουν στα σοβαρά. Θέλω να δω πράξεις, όχι λόγια».

Για τον Ολυμπιακό: «Είχαμε σοβαρές ατυχίες από την αρχή. Πέντε πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές μας ήταν εκτός από την αρχή. Αν είδατε και τα αποτελέσματα δεν μας ευνόησε ούτε η τύχη. Με την Νέα Σαλαμίνα, με την ΑΕΚ. Σίγουρα έχουμε προβλήματα με την άμυνα, αλλά αυτό είναι η λατρεία του ποδοσφαίρου να ασχολείσαι πώς να βελτιώσεις την άμυνα σου. Όχι να ασχολείσαι με έναν τύπο που να κάνουν μπροστά από τα μάτια τους έναν τύπο που δεν βλέπει τέτοια παράβαση. Την άλλη εβδομάδα θέλουμε να κάνουμε φιλικό και δεν έχουμε γήπεδο. Δεν κάνουμε τίποτα επειδή μας βολεύει, σαν λαός, μας βολεύει αυτό το πράγμα. Θέλουμε να ζούμε μες τα προβλήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ