aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑπάντηση-ξεκαθάρισμα Ολυμπιακού στην Ομόνοια

Απάντηση-ξεκαθάρισμα Ολυμπιακού στην Ομόνοια

Ανακοίνωση μέσω της οποίας απαντά σε αυτή της Ομόνοιας, εξέδωσε ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, λίγο νωρίτερα οι πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία καλούσαν τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπρασίνων, Χριστόφορο Τορναρίτη, είτε σήμερα να ανακαλέσει και να απολογηθεί δημόσια για αναφορές που προσβάλουν τον σύλλογο είτε να καταθέσει στοιχεία στην Αστυνομία/Επιτροπή Δεοντολογίας που να δικαιολογούν τη συγκεκριμένη του αναφορά, ώστε να λάμψει η αλήθεια.

Η ομάδα του Τακτακαλά, από την πλευρά της, ξεκαθαρίζει σχετικά με τις αναφορές του ισχυρού άνδρα της ομάδας, στον διακοπέντα αγώνα Εθνικός – Ομόνοια, ότι το «τριφύλλι» δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη ή συμμετοχή στην καθυστέρηση της ημερομηνίας για συνέχιση του.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι σε σχέση με την αναφορά μας στον διακοπέντα αγώνα Εθνικού Άχνας – Ομόνοιας, η Ομόνοια δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη ή συμμετοχή στην καθυστέρηση ορισμού της ημερομηνίας για συνέχιση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ