aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑντίπαλοι με κοινό αίτημα

Αντίπαλοι με κοινό αίτημα

Ομάδες με κοινή έδρα το Μακάρειο θα συγκρουστούν σήμερα (17:00, Cytavision Sports 3). Η Δόξα θα υποδεχτεί τυπικά τον Ολυμπιακό, σε παιχνίδι που θα έχει ελαφρύ προβάδισμα στα προγνωστικά. Ωστόσο, το 0-0 της πρεμιέρας και η γενική παρουσία των μαυροπρασίνων φανερώνουν ότι μόνο εύκολη λεία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ήττα από την Πάφος FC (0-1), ήττα από την Ομόνοια (1-2). Τώρα, όμως, απέναντι στους Τακτακαλίτες, η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Απέναντι σε τέτοιου βεληνεκούς ομάδες, βάσει των αποτελεσμάτων στον Α’ Γύρο, τη… βρίσκει και θα θελήσει σήμερα να δώσει συνέχεια. Υπάρχει σεβασμός στον αντίπαλο, όμως στη Δόξα πιστεύουν ότι διαθέτουν καλύτερη ομάδα και ότι εφόσον αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων της, είναι σε θέση να πανηγυρίσει τη νίκη.

Ο Χατζηλούκας δεν υπολογίζει μόνο τον τραυματία Μουχτάρη. Οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεσή του για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Ο αρχηγός Ρεδόνδο αναμένεται να επανέλθει στο κέντρο της άμυνας, ενώ και ο Πίκολι θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Σισοκό.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός προέρχεται από πέντε ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη, με τελευταίο το βαρύ 1-6 από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, και έχει ανάγκη από βαθμούς. Μεσοβδόμαδα πήρε βεβαίως τη νίκη με 3-0 επί της Αναγέννησης για το Κύπελλο, ωστόσο ο σημερινός βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά υψηλότερος. Μοναδικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας η θλάση που ταλαιπωρεί τον Κυριάκο Πολυκάρπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ