aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑντίο με «μπηχτή» για Πάμπο: «Μάλλον λόγω του Μουρίνιο»

Αντίο με «μπηχτή» για Πάμπο: «Μάλλον λόγω του Μουρίνιο»

Αποχαιρετηστήριο μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανήρτησε ο Ντιόγο Ράμος. Ο πρώτος σκόρερ των «μαυροπρασίνων» τονίζει ότι όλοι μαζί οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην Α’ Κατηγορία, όπου αξίζει να βρίσκεται και αναφέρει πως παρόλο που ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα και θεωρεί ότι άξιζε, ο Ολυμπιακός έχει αντίθετη άποψη, αφήνοντας υπονοούμενα για τον Πάμπο Χριστοδούλου, τον οποίο χαρακτηρίζει Μουρίνιο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ράμος

«Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού Λευκωσίας για την υποστήριξη που είχα κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Μαζί καταφέραμε να πάρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει, στην Α’ Κατηγορία. Θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό και πιστεύω το αξίζω, αφού βοήθησα τον σύλλογο για να ανέβει κατηγορία (29 γκολ), εντούτοις πρέπει να ακολουθήσω έναν διαφορετικό δρόμο από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν θέλει να μου ανανεώσει το συμβόλαιο (πιθανόν λόγω της επιστροφής του ΜΟΥΡΙΝΙΟ). Ευχαριστώ για όλα, ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ