aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑντί ΑΕΚ Αθηνών στην Κύπρο ο Κάμπος στις... καθυστερήσεις των μετεγγραφών

Αντί ΑΕΚ Αθηνών στην Κύπρο ο Κάμπος στις… καθυστερήσεις των μετεγγραφών

Στην απόκτηση του Χιλιανού ακραίου επιθετικού, Πέδρο Πάμπλο Κάμπος Ολαβαρία (δεξιά στη φωτό) προχώρησε ο Ολυμπιακός. Λίγα λεπτά πριν την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου η ΚΟΠ ενημέρωσε ότι ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μεξικού το πιστοποιητικό εγγραφής του 19χρονου ακραίου επιθετικού για λογαριασμό των «μαυροπράσινων».

Ο Κάμπος άρχισε την καριέρα του στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα της Χιλής και αργότερα μετακόμισε στη Νεκάξα, όπου μέτρησε εννέα συμμετοχές χωρίς να σκοράρει σε ενάμιση χρόνο. Έχει ύψος 1,73μ. και αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ το καλό του πόδι είναι το αριστερό. Ο 19χρονος Χιλιανός εξτρέμ (με ρίζες και από την Κούβα) έχει πολύ καλές συστάσεις, έχοντας αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του.

Τις τελευταίες ημέρες πέρασε από δοκιμαστικά στην ΑΕΚ Αθηνών, αλλά δεν έπεισε τον Μάσιμο Καρέρα. O Πέδρο Κάμπος έχει διπλή υπηκοότητα, καθώς είναι μισός Κουβανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ