aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑνοικτός σε προτάσεις για Σαμπίνια και Μποβέδα με το αζημίωτο

Ανοικτός σε προτάσεις για Σαμπίνια και Μποβέδα με το αζημίωτο

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση ενός εκ των Μαμαντού Σαμπίνια και Ενέκο Μποβέδα ήταν υπαρκτό και ο Ολυμπιακός είναι ανοικτός σε προτάσεις με το αζημίωτο. Για να παραχωρήσει βασικό ποδοσφαιριστή του δίχως να έχει τα περιθώρια ισάξιας αντικατάστασής του θα χρειαστεί γερό αντάλλαγμα. Αν προκύψει λοιπόν πρόταση που δεν θα αφήνει περιθώρια αρνητικής απάντησης, τότε θα υποχρεωθεί να πει το «ναι», αλλά προς το παρόν θεωρείται δύσκολο τέτοιο ενδεχόμενο.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πετράκης, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές είναι επικεντρωμένοι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Λάρνακα. Η χθεσινή προπόνηση ήταν πρωινή και διεξήχθη στην παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, καθώς δεν υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού. Γεγονός θετικό στην προετοιμασία της ομάδας του Τακτακαλά για άλλη μία δύσκολη αποστολή, μετά το 1-0 με τον ΑΠΟΕΛ και το 1-1 με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ