aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΆνετος και ωραίος ο Ολυμπιακός (pics)

Άνετος και ωραίος ο Ολυμπιακός (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ανώτερη ομάδα ο Ολυμπιακός πήρε σήμερα δίκαια το εισιτήριο της πρόκρισης για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Κύπρου. Οι μαυροπράσινοι νίκησαν απολύτως δίκαια την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0 στο Μακάρειο Στάδιο και επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που… κουβαλούσαν πρίν από τη μέρα που έγινε η κλήρωση.

Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σημείωσε τρία τέρματα, με κεφαλιά του Αυλωνίτη στο 26ο λεπτό, σουτ του Κάστρο στο 49ο λεπτό και κεφαλιά του Καπαρτή στο 86ο λεπτό, ενώ έφτιαξε ένα τσουβάλι ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Από την άλλη, οι πράσινοι του Γιώργου Κοσμά προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως η απειρία και οι πολλοί νεαροί που αγωνίστηκαν στην ενδεκάδα, ήταν αδύνατο να δημιουργήσουν προβλήματα στον Ολυμπιακό, εκτός από το δοκάρι του Θεράποντος στο 77ο λεπτό.

Αλλαγές, όχι τόσές πολλές σε αριθμό, πραγματοποίησε και ο τεχνικός των μαυροπρασίνων, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής στον νεαρό τερματοφύλακα Κωνσταντίνου, στον Αυλωνίτη, στον Καπαρτή που προερχόταν από τραυματισμό, ενώ χρησιμοποίησε σε όλο το παιχνίδι τον Χριστοφίδη σε ρόλο δεξιού ακραίου αμυντικού και όχι στόπερ που είναι η φυσική του θέση. Καταληκτικά, δίκαια ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ολυμπιακός (Χρύσης Μιχαήλ): Κωνσταντίνου, Χριστοφίδης, Αυλωνίτης, Σωτηρίου, Σαμάρας, Πολυκάρπου (44’ Μιγκουελίτο), Σεραφείμ, Κάστρο (83’ Μενελάου), Παχίπης, Παντελή (46’ Πεχλιβάνης), Καπαρτής.

Αναγέννηση (Γιώργος Κοσμά): Κασιάκκης (89’ Πρη), Δυνάμου, Χριστοδούλου, Αναστασίου (46’ Σιών), Σωτηρίου, Σιάθας (78’ Νικολάου), Χαπέσιης, Κουλούρης, Παφίτης, Θεράποντος Κωνσταντίνου.

Σκόρερ: Αυλωνίτης 26’, Κάστρο 49’, Καπαρτής 86’

Κίτρινες:

Αποβολές:

Γήπεδο: Μακάρειο

Διαιτητής: Κωνσταντίνου Ανδρέας

Α’ Βοηθός: Ξενοφώντος Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Μιχαήλ Πανίκος

4ος: Σωτηρίου Λούκας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ