aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑναποφάσιστος ο Γιάννης Πετράκης, «ακριβός» ο Αυγουστή

Αναποφάσιστος ο Γιάννης Πετράκης, «ακριβός» ο Αυγουστή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Ολυμπιακό διεμήνυσαν στον Γιάννη Πετράκη πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή για την τελική απάντησή του μέχρι την Τετάρτη. Ο Ελλαδίτης προπονητής παρουσιάζεται αναποφάσιστος. Θέλει να ζυγίσει καλά τα δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα, πράττοντας αναλόγως. Στον Ολυμπιακό δεν ήθελαν να πιέσουν τον έμπειρο κόουτς. Του έδωσαν χρόνο να ηρεμήσει μετά το «ταραχώδες» τελευταίο εξάμηνο στον πάγκο του Απόλλωνα και να λάβει την πιο σωστή γι’ αυτόν απόφαση.

Σε περίπτωση που απαντήσει θετικά στη διοίκηση του Ολυμπιακού αυτομάτως θα «τρέξουν» πολύ πιο γρήγορα τα θέματα που αφορούν στην ενίσχυση. Εξάλλου αυτός δημιούργησε την περσινή ομάδα, γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες των παικτών, πέρασε τη δική του «φιλοσοφία» και, επομένως, δεν θα αρχίσει σχεδόν από το μηδέν. Η επιλογή του Σωφρόνη Αυγουστή, όπως διαρρέει, έχει εγκαταλειφτεί αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Επίσης, δεν προκρίνονται οι επιλογές των Χρύση Μιχαήλ, Νεντίμ Τούτιτς.

Όταν κλείσει το κεφάλαιο προπονητής, στην ομάδα της Λευκωσίας θα κινήσουν τις διαδικασίες για τα υπόλοιπα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού. Προτείνονται αρκετοί παίκτες, ωστόσο καμία κίνηση δεν μπορεί επί της παρούσης να γίνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ