aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑνανεώσεις, Γκρούμπατς και πρώτη προπόνηση

Ανανεώσεις, Γκρούμπατς και πρώτη προπόνηση

Στον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως στη νέα αγωνιστική περίοδο θα επενδύσουν για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία στους πλείστους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα στην άνοδο, παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως μπορούν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους. Θα το παλέψουν σε μια ιδιαίτερη αγωνιστική περίοδο για τους ίδιους, προσδοκώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παραλλήλως, το παλεύουν για την όσο γίνεται καλύτερη στελέχωση του ρόστερ. Εκτός από τους Άγγελο Παπαστεριανό και Μιγκελίτο (Φελαϊνί) που περιμένουν να αποστείλουν υπογεγραμμένο το νέο συμβόλαιό τους, στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε στάση αναμονής αναφορικά με τον νεαρό επιθετικό του ΑΠΟΕΛ Σεργκέι Γκρούμπατς. Ζήτησαν τον παίκτη από τους γαλαζοκίτρινους ώστε να του δοθεί σημαντικός χρόνος σε ματς Α’ Κατηγορίας για να βελτιωθεί περισσότερο και αναμένουν την απάντηση, μάλλον αρχές του επόμενου μήνα, όταν επιστρέψει η αποστολή από την Πολωνία.

Στις 26 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη ανοικτή προπόνηση και καταβάλλονται προσπάθειες για τη μετάβαση της ομάδας στο εξωτερικό. Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που φέρουν τον νεαρό επιθετικό Ανδρέα Κατσαντώνη να επιστρέφει στον Ολυμπιακό (αγωνίζεται από πέρσι στην Ομόνοια), όπως μας ειπώθηκε από τους μαυροπράσινους «δεν ισχύει».

Τέλος, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο προπονητής φυσικής κατάστασης Χάρης Φαλάς και πλέον οι μαυροπράσινοι είναι κοντά σε συμφωνία με Ελλαδίτη γυμναστή. Αναμένεται πως εντός των ημερών η ομάδα της Λευκωσίας θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ