aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑνακοίνωσε τον Βούλγαρο τερματοφύλακα Κίρεφ

Ανακοίνωσε τον Βούλγαρο τερματοφύλακα Κίρεφ

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης ανακοίνωσε άλλη μία μετεγγραφή. Όχι μέσω της επίσημης σελίδας του Ολυμπιακού στο Facebook, ή της ιστοσελίδας (όπως όλες οι ομάδες που θέλουν να είναι σωστές σε θέματα επικοινωνίας), αλλά σε οπαδικό γκρουπ όπως συνηθίζει να κάνει, λες και όλος ο κόσμος της ομάδας ή οι αθλητικοί συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ, είναι μέλη εκεί.

Όπως και να ‘χει. Ο Μάριο Κίρεφ, γνωστός από τη θητεία του στη Νέα Σαλαμίνα (ως αναπληρωματικός τη σεζόν 2017-18), είναι ο τερματοφύλακας ο οποίος θα πλαισιώνει τον Σλοβάκο Πάβολ Μπάιζα. Πρόκειται για 29χρονο Βούλγαρο τερματοφύλακα, ο οποίος είχε ως τελευταίο του σταθμό την Ντρίτα του Κοσσόβου.

Ο Μπάιζα προορίζεται για βασικός αφού όπως έγραψε ο Τορναρίτης, ο Κίρεφ θα είναι ο αναπληρωματικός. «Υπέγραψε μαζί μας και ο Μάριο Κίρεφ, δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας μας», ήταν το σχόλιο του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπρασίνων, μαζί με τη φωτογραφία που βλέπετε πιο κάτω.

Το αστείο της υπόθεσης, είναι ότι, ενώ ο Τορναρίτης έγραψε πως θα είναι ο δεύτερος τερματοφύαλακς, στα σχόλια είπε πως θα υπάρξει σκληρός ανταγωνισμός για τη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ