aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑνακοίνωσε τo δίδυμο των τερματοφυλάκων, τον Κίκο και το «βουνό»

Ανακοίνωσε τo δίδυμο των τερματοφυλάκων, τον Κίκο και το «βουνό»

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σλοβάκου Πάβολ Μπάιζα και του Βούλγαρου Μάριο Κίρεφ. Αμφότεροι θα αποτελέσουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων των μαυροπράσινων για τη νέα σεζόν, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα για τη θέση του βασικού. Mαζί μ’ αυτούς, ανακοινώθηκε κι ο Πορτογάλος αριστερός μπακ Κίκο.

Η ανακοίνωση για Μπάιζα: «O Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση του “φύλακα άγγελου” της ομάδας μας, του τερματοφύλακα Pavol Bajza. O Pavol γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1991 στην Ζilina της Σλοβακίας και έχει ύψος 1.97. Από νεαρή ηλικία βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Dubnica και μέχρι το 2012 έφτασε να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του με πάρα πολύ σπουδαίες εμφανίσεις, εξαργυρώνοντας τις με το εισιτήριο για Ιταλία και συγκεκριμένα την Parma. Αγωνίστηκε για 2 χρόνια με την φανέλα της Parma και αργότερα δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην Crotone. Ακολούθησαν η Zavrc της Σλοβενίας, η FK Iskra Borcice της Σλοβακίας. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν έρθει η κάθοδος του στο νησί και για λογαριασμό της ομάδας μας η Vejle από την Δανία. Παράλληλα, υπήρξε διεθνής με τις μικρές ομάδες της Σλοβακίας. “Γίγαντα” καλωσόρισες στην Μαύρο-πράσινη οικογένεια μας. Σου ευχόμαστε υγεία κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Η ανακοίνωση για Κίρεφ: «O Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή/ τερματοφύλακα Mario Kirev, o οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την νέα χρονιά. Ο γεννημένος στην Βουλγαρία στις 15 Αυγούστου του 1989 διεθνής (με την Εθνική Ελπίδων) τερματοφύλακας με ύψος 1.93 cm έχει πραγματοποιήσει πέραν των 100 συμμετοχών με τις φανέλες της Slavias Sofias, Juventus, Grasshoppers, Thun, Poli Timisoara, Νέα Σαλαμίνα και FC Drita. Ενώ αγωνίστηκε και στο Europa League. Mario Kirev, καλώς όρισες στην μαυροπράσινη οικογένεια του Ολυμπιακού!».

Η ανακοίνωση για Κίκο: « Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Francisco Rosa. Ο 26 ετών αριστερός μπακ θα αγωνίζεται την νέα σεζόν με την φανέλα της ομάδας μας. Ο Francisco Manuel Geraldo Rosa όπως είναι το πλήρες όνομα του και κατά κόσμο γνωστός με το όνομα Κiko γεννηθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1993 στην Πορτογαλία. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Vitoria Setubal, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Παράλληλα, υπήρξε διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλιας. Την τελευταία τριετία έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις Port Vale της Αγγλίας, Αcademico Viseu και τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν την ομάδα μας την Arouca με πάρα πολλές συμμετοχές την τριετία αυτή. Kiko καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας και κάθε επιτυχία με την μαυροπράσινη φανέλα».

Στην Κύπρο βρίσκεται και ο Σαμπίνια που επίσης φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Στα μαυροπρασινα και ο Σαμπίνια! Το “βουνό” έφθασε στην Λευκωσία και φωτογραφήθηκε με το τιμημένο αντίσκηνο στο στήθος! Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ