aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Αν είχα τον Καραβίδα, δεν έχανα το πρωτάθλημα ούτε με σφαίρες»

«Αν είχα τον Καραβίδα, δεν έχανα το πρωτάθλημα ούτε με σφαίρες»

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης, μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super ΣΠΟΡ FM, εξέφρασε πως αν μαζί με τα λεφτά, είχε και ποδοσφαιρικές γνώσεις τότε που καθόταν στην προεδρική καρέκλα των μαυροπράσινων, τότε θα έπαιρνε πρωτάθλημα.

«Αν είχα πέντε δράμια γνώση στην πρώτη χρονιά που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν θα έχανα το πρωτάθλημα. Τερματίσαμε στην δεύτερη θέση έναν βαθμό πίσω από την Ομόνοια και μου έκοψε το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ. Εγώ ήμουν μικρός στον ΑΠΟΕΛ και ήμουν από αυτούς που έδινε και ξύλο. Ήμουν άρρωστος ΑΠΟΕΛίστας. Μετά έφυγα και έζησα στην Ρουμανία. Όταν επέστρεψα παραλίγο να αναλάβω τον ΑΠΟΕΛ, αλλά κατέληξα στον Ολυμπιακό», είπε και ανάμεσα σε άλλα πρόσθεσε:

«Ακούω να βρίζουν τον κύριο Πρόδρομο Πετρίδη. Αυτός είναι ο αναμορφωτής του ΑΠΟΕΛ. Όπως και τον Ανδρέα Παντελή που έκανε αυτά που έκανε. Ο πρόεδρος είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα. Όταν ήρθε ο “Καραβίδας” (σ.σ. ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου) στον Ολυμπιακό πηγαίναμε καλά. Αν είχα τον Καραβίδα από την αρχή δεν θα χάναμε ούτε με σφαίρες το πρωτάθλημα. Οι ΑΠΟΕΛίστες είναι τυχεροί που έχουν τον Πρόδρομο».

«Ένα από τα πάθη που είχα ήταν ο ναρκισσισμός. Όταν άκουγα ότι ένας παίκτης είναι καλός και θα γίνει φασαρία αν τον πάρω τους έπαιρνα. Τόσο αχάπαρος ήμουν», είπε ακολούθως, αναφερόμενος σε ηχηρές μετεγγραφές μεταξύ των οποίων και ο Πάουλο Ρινκ.

Για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τον Ολυμπιακό είπε: «Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό δεν έφυγα με τα καλύτερα δεδομένα. Έδωσα το είναι μου σε αυτή την ομάδα και προς το τέλος δεν είχα την καλύτερη αντιμετώπιση. Αυτό που δεν θα ξεχνάς ήταν η νίκη με 4-0 επί της Ανόρθωσης και πανηγυρίσαμε την έξοδο στην Ευρώπη, ήταν αξέχαστες στιγμές. Εκτός από την οικονομική βοήθεια, είναι και η αύρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ