aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΑμφίρροπες αναμετρήσεις, κορυφώνεται το ενδιαφέρον

Αμφίρροπες αναμετρήσεις, κορυφώνεται το ενδιαφέρον

Με δύο αγώνες ανοίγει απόψε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Ο Οθέλλος Αθηαίνου θα φιλοξενήσει τον Ονήσιλλο Σωτήρας με στόχο την επιστροφή στις νίκες που θα τον διατηρήσει κοντά στις θέσεις της ανόδου.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου επικράτησε ο Ονήσιλλος Σωτήρας με 2-1 με το γκολ της νίκης να σημειώνεται στις καθυστερήσεις από τον Πέτρο Καμινιώτη.

Την ίδια ώρα στη Λακατάμια θα διεξαχθεί το επίσης σημαντικό παιχνίδι μεταξύ του τοπικού ΘΟΪ με το Διγενή Ορόκλινης. Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με 2-1 επί της Καρμιώτισσας ανέβηκαν στους 20 βαθμούς. Στην προτελευταία θέση ο Διγενής Ορόκλινης που προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου νίκησε το ΘΟΪ Λακατάμιας με 3-0.

Πέντε αγώνες θα γίνουν το Σάββατο (14:30) ως ακολούθως:

Ομόνοια Αραδίππου – Εθνικός Άχνας

Αναγέννηση Δερύνειας – ΑΕΖ

ΑΣΙΛ Λύσης – Αγία Νάπα

Ολυμπιακός – ΠΑΕΕΚ

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Ακρίτας Χλώρακας

Η 17η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την αναμέτρηση στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ του Άρη με τη ΜΕΑΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ