aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑλκαράθ: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λειτούργησε η τεχνολογία»

Αλκαράθ: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λειτούργησε η τεχνολογία»

Ο Λούκας Αλκαράθ τα είχε με τη διαιτησία μιλώντας μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 1-2 από τον ΑΠΟΕΛ, για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το κύπελλο. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λειτούργησε η τεχνολογία και να δώσει το πέναλτι», είπε για τη φάση του 61’.

«Για μένα είναι ένα παιχνίδι ισορροπημένο, το πέναλτι ήταν καθοριστικό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λειτούργησε η τεχνολογία. Αυτά τα λάθη είναι εύκολο να αποφευχθούν. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση των παικτών μου γιατί παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες και είχαμε καλή εμφάνιση στα δύο ημίχρονα, ιδιαίτερα στο δεύτερο, είχαμε καλές ευκαιρίες από αντεπιθέσεις, ο αντίπαλος μέχρι το 90′ είχε ένα σουτ και σκόραρε.

Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν ήταν καλύτερος από εμάς σήμερα. Αυτός είναι ο δρόμος να αλλάξουμε την κατάσταση και να πάρουμε νίκες. Αλλά για εμένα για να είμαι ειλικρινής ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν καλύτερος από εμάς».

Για Σαρφό και Γουακάσο: «Δεν ξέρω, οι γιατροί ξέρουν καλύτερα. Ο Σαρφό υπολογίστηκε για 3-4 εβδομάδες, ο Γουακάσο είναι άλλη περίπτωση αλλά το ίδιο πάνω-κάτω. Αλλά σήμερα για μένα η φάση του πέναλτι ήταν το κλειδί του αγώνα. Θα ήταν διαφορετικό με ισοπαλία και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός έχασε αλλά έχασε και το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ