aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑυτός περιμένει στο Μπάνσκο...

Αυτός περιμένει στο Μπάνσκο…

Ο Πάμπος Χριστοδούλου περιμένει αφίξεις στη Βουλγαρία, όπου προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν. Ο Κύπριος προπονητής εντόπισε 10άρι, εξτρέμ και 8άρι, οι επαφές προχώρησαν και υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό το Μπάνσκο. Από εκεί και πέρα, είναι ορατό το ενδεχόμενο για απόκτηση ακόμη ενός σέντερ μπακ.

Εν τω μεταξύ, οι μαυροπράσινοι ανακοίνωσαν τρία φιλικά, που θα διεξαχθούν στο βουλγαρικό αθλητικό κέντρο. Σήμερα στις 17:00 θα ανοίξει ο χορός των παιχνιδιών προετοιμασίας, απέναντι στην αρμενική Γκαντζασάρ Καπάν. Το δεύτερο τεστ ορίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή με αντίπαλο την Μπάνσκο (18:00) και το τρίτο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στην κοσοβαρική Ντρίτα (18:00).

Πέραν των τριών φιλικών που ανακοινώθηκαν, ο Ολυμπιακός καταβάλλει προσπάθεια για διευθέτηση ακόμη δύο. Μόλις οριστικοποιηθούν θα ανακοινωθούν και αυτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ