aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Αέρας» ο Ολυμπιακός στο Παραλίμνι με βραζιλιάνικο χτύπημα! (vid & pics)

«Αέρας» ο Ολυμπιακός στο Παραλίμνι με βραζιλιάνικο χτύπημα! (vid & pics)

Με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Γκουστάβο ντα Κόστα (77’), ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» από το «Τάσος Μάρκου» απέναντι στο Παραλίμνι (2-1). Οι μαυροπράσινοι προηγήθηκαν με τον Μάντζη (10’), απάντησαν οι βυσσινί με τον Μπαρμπόσα (54’), όμως τελευταίος «μίλησε» ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος με την αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ. Πρώτοι βαθμοί για τον Ολυμπιακό, δεύτερη σερί ήττα για το Παραλίμνι.

Μοιρασμένο ήταν σε γενικές γραμμές το παιχνίδι στο Παραλίμνι. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο απαιτητικός και επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς (Μάντζης 10’). Οι μαυροπράσινοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σαντάνα από τον Μπελόνε στο 32’. Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη μπήκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση και την πέτυχαν νωρίς με τον Μπαρμπόσα (54’). Ακολούθως ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και το ματς ήταν σε λεπτή ισορροπία. Τελικά η ομάδα του Πετράκη με το φάουλ του Ντα Κόστα πήρε το τρίποντο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΠ (Μάριος Κκαράς): Πέτρου, Μουλαζίμης (75′ Κοσμά), Μπάλαζιτς, Μπαρπόσα, Βαν Άνχολντ, Μπελόνε (81′ Ουντόζι), Ριμπέιρο, Κυνηγόπουλος (60′ Μαρκόφσκι), Θεοδώρου, Λουσέρο, Ντένιγκ.

Ολυμπιακός (Γιάννης Πετράκης: Μιχαήλ, Ψάλτης, Σαμπίνια, Σ. Ανδρέου, Μανρίκε, Κυριάκου, Ντα Κόστα, Σαντάνα (86′ Νανίσιο), Πεχλιβάνης (62′ Σαλί), Τζον βαν Κέσελ (74′ Κα), Μάντζης.

Σκόρερ: 54′ Μπαρπόσα / 10′ Μάντζης, 77′ Ντα Κόστα.

Κίτρινες: Ντένιγκ, Μπαρπόσα / Τζον βαν Κέσελ, Σαντάνα, Μανρίκε.

Κόκκινες: -/-

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου.

Α’ βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου.

Β’ βοηθός: Μάριος Καλογήρου.

Τέταρτος: Μάριος Χριστοφόρου.

Παρατηρητής: Μάριος Τσαγγάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ