aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ56 μέρες χωρίς νίκη είναι πάρα πολλές

56 μέρες χωρίς νίκη είναι πάρα πολλές

TOY ΑΝΔΡEΑ ΜΑYΡΟY

Οκτώ αγώνες χωρίς ούτε μία νίκη προφανώς και είναι πολλοί, πάρα πολλοί. Ανεξαρτήτως των προβλημάτων που προκάλεσαν τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα, οι κόκκινες κάρτες σημαντικών παικτών, οι απανωτοί τραυματισμοί και οι αποφάσεις των διαιτητών, στον Ολυμπιακό λένε ότι πρέπει να γυρίσουν τάχιστα τον τροχό.

Στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό, λοιπόν, οι μαυροπράσινοι καλούνται να πανηγυρίσουν το πρώτο «τρίποντο» μετά τις 27 Νοεμβρίου 2020 (3-2 την Καρμιώτισσα), ώστε να ανέλθουν βαθμολογικά. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό που θα εξαργυρωθεί με τους τρεις βαθμούς θα διατηρήσει την ομάδα στα χαμηλά στρώματα και θα… σφίξει ακόμα περισσότερο τη θηλιά στον λαιμό.

Ο Λεωνίδας Βόκολος είδε την ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια να έχει την κατοχή της μπάλας, να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά να μην εξαργυρώνει τα καλά διαστήματα με γκολ. Έχει δουλέψει στο συγκεκριμένο σκέλος και προσδοκά πως στο σημερινό ματς οι ποδοσφαιριστές του θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και θα καταβάλουν την αντίσταση του μαχητικού Εθνικού. Πρόκειται για άκρως σημαντικό παιχνίδι, λίγο πριν από το φινάλε της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και, πλέον, κάθε αποτέλεσμα καθορίζει αναλόγως την επόμενη μέρα.

Ο Ελλαδίτης προπονητής, που αναζητεί την «παρθενική» νίκη στο πάγκο των μαυροπράσινων, αξιολόγησε και χθες την κατάσταση όλων των παικτών, καταλήγοντας στις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζει στον Σαμπίνια, ο οποίος σε άλλο ένα ματς μένει εκτός πλάνων. Η απουσία του υψηλόσωμου στόπερ έχει επηρεάσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας, κάτι που προφανώς δεικνύουν τα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ