Ολυμπιακός: Τα €2.000.000 και οι συμφωνίες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Με προϋπολογισμό περίπου €2.000.000, ο Ολυμπιακός ευελπιστεί ότι θα δημιουργήσει ανταγωνιστική ομάδα, ποντάροντας και στην εμπειρία του Πάμπου Χριστοδούλου. Μάλιστα, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός έχει προχωρήσει σημαντικά και οι παράγοντες των μαυροπρασίνων παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την ομάδα που θα δημιουργηθεί, βάσει των ποδοσφαιριστών που έχουν εντοπιστεί.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με κάποιους, οι οποίοι θα ανακοινωθούν μόλις αποσπαστεί η υπογραφή τους. Επίσης, με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές υπάρχει μικρή οικονομική διαφορά που μπορεί να γεφυρωθεί, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του συλλόγου της Λευκωσίας. Όλα συνηγορούν λοιπόν πως το ταξίδι στην Πορτογαλία του Κύπριου προπονητή και του Χριστόφορου Τορναρίτη, θα αποφέρει καρπούς.

Επίσης, ο Χριστοδούλου θα ενημερώσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού και για τους ποδοσφαιριστές που παρακολούθησε διά ζώσης στην Πορτογαλία. Ο Κύπριος προπονητής είδε την Αγκόλα να επικρατεί της Γουινέας-Μπισάου με 2-0 και σημείωσε ονόματα. Αναλόγως του οικονομικού θα εξαρτηθεί αν θα προχωρήσουν οι Τακτακαλίτες στις επαφές μαζί τους.

Είναι προφανές λοιπόν ότι οι επανεμφανιζόμενοι στην Α’ Κατηγορία μπήκαν στην τελική ευθεία, για να προχωρήσουν στις πρώτες μετεγγραφές του τρέχοντος καλοκαιριού. Οι οπαδοί τους λοιπόν, θα χρειαστούν λίγη ακόμα υπομονή, ώσπου να αρχίσει το γραφείο Τύπου τις ανακοινώσεις.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ