Ολυμπιακός: Επιβάλλεται ποσοτική και πρωτίστως ποιοτική ενίσχυση

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Χριστόφορος Τορναρίτης, είναι πολύ πιθανόν να αποκαλύψει πρώτος την ταυτότητά τους

Μετά την απόκτηση των Πάρη Ψάλτη, Ενόχ και Σαμπίνια, στον Ολυμπιακό Λευκωσίας συμφώνησαν με άλλους τρεις ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στην έως τώρα καριέρα τους στην Κύπρο. Οπότε, ανά πάσα στιγμή θα διαρρεύσει το όνομά τους και ασφαλώς, θα προκύψει η σχετική ανακοίνωση από τη διοίκηση των μαυροπρασίνων.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Χριστόφορος Τορναρίτης, είναι πολύ πιθανόν να αποκαλύψει πρώτος την ταυτότητά τους, κάτι που έπραξε με τους πρώτους τρεις παίκτες που ντύθηκαν στα χρώματα της ομάδας. Τα λέει καθημερινώς με τον προπονητή Πάμπο Χριστοδούλου και από κοινού «χτίζουν» τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν.

Οι μαυροπράσινοι θα προχωρήσουν σε άλλες τουλάχιστον πέντε μετεγγραφές. Βλέπετε, από το περσινό ρόστερ διατηρήθηκαν μόλις έξι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα συνεχίζουν οι Ρομό, Νάνι, Γ. Παχίπης, Α. Παχίπης και Ε. Αντωνίου, οπότε επιβάλλεται η ποσοτική και πρωτίστως ποιοτική ενίσχυση, ώστε ο Ολυμπιακός να μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία.

Παραλλήλως, οι Τακτακαλίτες εμφανίζονται πανέτοιμοι για να παρουσιάσουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την ερχόμενη εβδομάδα θα δώσουν λεπτομέρειες, ευελπιστώντας σε ανταπόκριση από τους φίλους της ομάδας. Μάλιστα, προγραμματίζεται συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία θα συζητηθούν και άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα της Λευκωσίας.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ