aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Το… αφεντικό της πόλης!

Ολυμπιακός: Το… αφεντικό της πόλης!

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, έχοντας ως χρυσό σκόρερ τον Σάλι (1-0), 24 ακριβώς μέρες μετά, ο Ολυμπιακός χτύπησε ξανά, «πληγώνοντας» και την άλλη μεγάλη ομάδα της Λευκωσίας. Οι μαυροπράσινοι, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως αγωνίζονταν με παίκτη περισσότερο από το 34ο λεπτό (αποβολή του Σέχου), επιβλήθηκαν της Ομόνοιας με 1-0, με τον Πεχλιβάνη τούτη τη φορά να οπλίζει και να πυροβολεί. Οι Τακτακαλίτες, λοιπόν, έκαναν το 2 στα 2 απέναντι στις ομάδες της πρωτεύουσας, με τον κόσμο στην κερκίδα να παραμιλά χθες βράδυ από χαρά, φωνάζοντας πως «είμαστε το αφεντικό της πόλης»!

Η ομάδα του Πετράκη ανέβηκε στους 7 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην 4η θέση με την ΑΕΛ, μειώνοντας παραλλήλως τη διαφορά από την κορυφή στους 5. Ο Ολυμπιακός ήλεγξε το ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια, μάλιστα στο δεύτερο μέρος είχε πολύ μεγαλύτερο χρόνο την κατοχή της μπάλας (από το 48% ανέβηκε στο 54%) και θα μπορούσε να καθαρίσει την υπόθεση νίκη πολύ πιο νωρίς. Δημιούργησε 13 τελικές, 7 μάλιστα εντός εστίας, ωστόσο οι παίκτες του φάνηκαν φοβερά επιπόλαιοι και λίγο έλειψε στο τέλος να το πληρώσουν πολύ ακριβά.

Σημείο στο οποίο στάθηκε ο προπονητής των μαυροπρασίνων, μετά το τέλος του αγώνα. «Μετά την αποβολή διαχειριστήκαμε καλά το ματς μέχρι το 80’. Μετά ήμασταν τυχεροί που δεν μπήκε γκολ. Μπράβο στους παίκτες· έμειναν πιστοί στο πλάνο», είπε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ