aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλυμπιακός - ΠΑΕΕΚ: 13η και φαρμακερή

Ολυμπιακός – ΠΑΕΕΚ: 13η και φαρμακερή

Η νίκη άργησε τρεις μήνες, αλλά τελικά ήρθε! Με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση του Μάριου Πεχλιβάνη, ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση της ΠΑΕΕΚ με 1-0 σε εξ αναβολής αγώνα της 20ής αγωνιστικής και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα». Οι μαυροπράσινοι… έσπασαν το ρόδι μετά από 12 ανεπιτυχείς προσπάθειες, πανηγύρισαν το πρώτο τρίποντο κατά το 2022, διευρύνοντας στους 6 βαθμούς την απόσταση από τη χθεσινή αντίπαλο.

Η ομάδα της Κερύνειας, συμπλήρωσε αισίως μία ντουζίνα ήττες, παρέμεινε «κολλημένη» στο προτελευταίο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, με τον αγώνα πλέοντης Κυριακής να καθορίζει πολλά. «Θέλουμε να κερδίσουμε τη Δόξα και να είμαστε κοντά στις ομάδες που είναι πιο μπροστά μας. Όταν τελειώσει το προσεχές ματς θα κάνουμε απολογισμό για να ξέρουμε το πώς μπαίνουμε στα πλέι οφ», σχολίασε εξάλλου ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Μάκης Σεργίδης.

Το ψεσινό παιχνίδι, πάντως, δεν διεκδικεί δάφνες. Οι μονομάχοι στο ΓΣΠ επικεντρώθηκαν σε μία τακτική εξουδετέρωσης ένας στα ατού του άλλου, δεν πήραν αυξημένα ρίσκα και πρωτίστως, αδυνατούσαν να αναπτύξουν εκείνο το ρυθμό που θα τους έδινε το «πάνω χέρι». Αμύνθηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια αποτελεσματικά, με τις τρεις τελικές για γκολ να δεικνύει αρκετά. Μία μόλις εξ αυτών ήταν εντός εστίας και έγινε τέρμα! Πάντως, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πιο δραστήριος στο δεύτερο μέρος και βοηθήθηκε αρκετά από τις αλλαγές. Σε αντίθεση με την ΠΑΕΕΚ, η οποία δεν αντέδρασε ουσιαστικά, φανερώνοντας σε άλλο ένα παιχνίδι πρόβλημα στη δημιουργία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ