aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΟλυμπιακός – Καρμιώτισσα 1-2: Εξασφάλισε την παραμονή σπρώχνοντας τον στη Β’ Κατηγορία (vid)

Ολυμπιακός – Καρμιώτισσα 1-2: Εξασφάλισε την παραμονή σπρώχνοντας τον στη Β’ Κατηγορία (vid)

Η Καρμιώτισσα νίκησε 2-1 με ανατροπή στο Μακάρειο και η παραμονή της εξασφαλίστηκε και μαθηματικά. Την ίδια ώρα έσπρωξε τον Ολυμπιακό προς τη Β’ Κατηγορία, καθώς απομένουν τέσσερα ματς και απέχει οκτώ βαθμούς από την προνομιούχα 11η θέση, ενώ απέχει και τέσσερις από το 10ο Παραλίμνι. 

Η Καρμιώτισσα έχει πλέον 46 βαθμούς και απέχει 15 από το 12ο  Παραλίμνι. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και η διαφορά δεν ανατρέπεται. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός παρέμεινε στους 27 πόντους.

Οι μαυροπράσινοι προηγήθηκαν στο 16’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Χριστοδούλου και κέρδισε προηγουμένως ο Κορομά μετά από σύγκρουση με τον Κνόμπλοχ. Οι πορτοκαλί απάντησαν στο 41’ όταν ο Ντούρις μπήκε στην πορεία της μπάλας μετά από του Ελ Αλουχί και με το στήθος την έστειλε στα δίχτυα.

Το νικητήρια τέρματα πέτυχε για τους φιλοξενούμενους ο Καλτσάς με πλασέ από κοντά στο 79ο λεπτό.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ολυμπιακός (Νεντίμ Τούτιτς): Tσαρλς, Μουχτάρης, Λιασίδης, Έσελινγκ (86′ Χατζημιτσής), Γκόρουπετς (66′ Χέντρικς), Νάνι, Αλσέους, Πεχλιβάνης (86′ Ενόχ), Χριστοδούλου, Γιακουμάκης (75′ Ζεύκης), Κορομά.

Καρμιώτισσα (Φλορίν Μπράτου): Κνόμπλοχ, Καλτσάς, Αγγελή, Μίκο, Τάντι (60 Τσέλουσκα), Νεοφύτου (70′ Μπεν Σαλάμ), Γκαστανιάγα, Ελ Αλουχί (90′ Ανδρόνικου), Γκραντινάρου, Λουκίλι (70′ Ντούμπια), Ντούρις (90′ Γκράβενμπερχ).

Σκόρερ: Χριστοδούλου 16′ (πεν.) / Ντούρις 41′, Καλτσάς 79′

Κίτρινες: Αλσέους, Χριστοδούλου, Γιακουμάκης, Μουκτάρης, Νάνι / Αγγελή, Γκραντινάνου

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Μακάρειο.

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος.

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης.

VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος.

AVAR: Καλογήρου Μάριος.

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ