aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟλυμπιακός - Άρης: Ενδιαφέρον ζευγάρι στο ΓΣΠ

Ολυμπιακός – Άρης: Ενδιαφέρον ζευγάρι στο ΓΣΠ

Ολυμπιακός και Άρης παρουσιάζουν πολλά κοινά στοιχεία, γεγονός που προδίδει ενδιαφέρον στο έτσι κι αλλιώς ενδιαφέρον μεταξύ τους σημερινό παιχνίδι στο ΓΣΠ (19:00, Cytavision 1), για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Είναι ομάδες που τα τελευταία είκοσι χρόνια έκαναν πολλές φορές το δρομολόγιο μεταξύ Α’ και Β’ Κατηγορίας, παρουσιάζονται με πολλές φιλοδοξίες λόγω καλύτερης διοικητικής κατάστασης σε σχέση με προηγούμενα χρόνια και ευελπιστούν φυσικά πως θα μπουν με το δεξί σήμερα.

Η διαφορά είναι ότι η ομάδα της Λευκωσίας προέρχεται από την καλύτερη πορεία της μετά το 2001, έχοντας θέση στην εξάδα και παίζοντας στον τελικό κυπέλλου, διατήρησε σημαντικό μέρος του βασικού κορμού και ίσως να δικαιούται ένα προβάδισμα σε θέματα ομοιογένειας.

Από την πλευρά της, η αντίστοιχη της Λεμεσού με τους Λευκορώσους επενδυτές επέστρεψε στα «σαλόνια», θέλοντας να αλλάξει τη μοίρα της και να παρουσιαστεί ως μια από τις νέες δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Όσο για τα αγωνιστικά δεδομένα, από τις τάξεις των δύο συλλόγων δεν αναφέρονται προβλήματα, ωστόσο για τον Άρη υπάρχει το θέμα της ετοιμότητας των Μανουέλ Γκαρσία και Κέβιν Μονέ-Πακέ, για τους λέγεται πως στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκονται στην αποστολή. Για το αρχικό σχήμα, όμως, θεωρείται απομακρυσμένο.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Γιώργος Πετράκης): Μολ (τερματοφύλακας), Κυριάκου, Μουχτάρης, Σαμπίνια, Μανρίκε (αμυντικοί από δεξιά προς αριστερά), Κονφέ, Νάνι ή Ντα Κόστα, Σαρφό (μέσοι), Κα, Σάλι (εξτρέμ), Μάντζης (σέντερ φορ).

Άρης (Λιάσος Λουκά): Βάνα (τερματοφύλακας), Γιάγκο, Σίλντενφελντ, Λόπεζ, Καζού (αμυντικοί από δεξιά προς αριστερά), Μπογκντάν, Φράγκος (μέσοι), Ιωσηφίδης, Μπαμπίττσκα (εξτρέμ), Σικόρσκι, Στεπίνσκι (σέντερ φορ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ