aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα Vs Μίλανιτς: Στην «Αρένα» υπό πίεση

Όλτρα Vs Μίλανιτς: Στην «Αρένα» υπό πίεση

Οι Χοσέ Λουίς Όλτρα και Ντάρκο Μίλανιτς θέλουν να οδηγήσουν αντιστοίχως την ΑΕΚ και την Ανόρθωση στην πρώτη νίκη της σε ντέρμπι κατά την τρέχουσα σεζόν. Το… πρόβλημα είναι ότι το Σάββατο θα τεθούν αντιμέτωποι και μόνο ένας μπορεί να είναι ο νικητής.

Ο ένας Ισπανός, ο άλλος Σλοβένος. Κάτοικοι Λάρνακας, που θα βρεθούν σε απέναντι πάγκους και υπό πίεση στο «ΑΕΚ Αρένα».

Κοινός παρονομαστής είναι ότι προέρχονται από αρνητικό αποτέλεσμα. Οι κιτρινοπράσινοι ηττήθηκαν από την Πάφος FC (1-1), οι κυανόλευκοι στραβοπάτησαν εντός έδρας με τον Ακρίτα (1-1).

Από τη μια η ΑΕΚ έχασε περισσότερο έδαφος με μόνο τέσσερις βαθμούς, έχει όμως το ελαφρυντικό της επιτυχίας στο Γιουρόπα Λιγκ, από την άλλη η Ανόρθωση δεν έπεισε έως τώρα και η γκρίνια την επισκέφτηκε νωρίς.

Εν κατακλείδι, οι κιτρινοπράσινοι μάζεψαν λιγότερους βαθμούς έως τώρα, ωστόσο ο Όλτρα έχει ακόμα το μαξιλαράκι των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Παρά τις δάφνες της Ευρώπης, όμως, εάν κολληθεί δεύτερη σερί ήττα θα συσσωρευτεί αρκετή μουρμούρα.

Ωστόσο, μάλλον ο απόηχος θα είναι μεγαλύτερος σε περίπτωση ήττας της Ανόρθωσης και κυρίως, εάν η εμφάνιση απογοητεύσει ξανά. Ο κόσμος της «Μεγάλης Κυρίας» περιμένει μία καλή εμφάνιση και μετά από τέσσερα ματς, ελπίζει ότι οι υποσχέσεις για βελτίωση μετά τη διακοπή θα μετατραπούν σε πράξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ