aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Έχασα το στοίχημα και θα πληρώσω – Δεν είμαστε φαβορί»

Όλτρα: «Έχασα το στοίχημα και θα πληρώσω – Δεν είμαστε φαβορί»

Χαρούμενος για την εμφάνιση και φυσικά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα. Ο Ισπανός προπονητής αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αποκάλυψε πως έβαλε στοίχημα με τον Φαράζ, το έχασε και πρέπει να πληρώσει!

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πρώτα απ’ όλα να πω ευχαριστώ στον κόσμο μας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησα. Ήταν σημαντική η βοήθεια τους. Είμαι πολύ χαρούμενος και για την εμφάνιση της ομάδας. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ανοίξαμε το σκορ νωρίς. Ο ΑΠΟΕΛ σε κάποια σημεία ήταν καλύτερος, αλλά δεν βρήκε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Εμείς είχαμε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να κάνουμε επιθέσεις και να αμυνόμαστε όλοι μαζί. Πήραμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Ο προπονητής τους είναι πολύ σοβαρός. Θα το απολαύσουμε σήμερα και μετά θα δούμε το επόμενο ματς».

Αν η ΑΕΚ είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα: «Όχι, είμαστε στην πρώτη θέση. Πριν δύο μήνες ήταν η Πάφος FC πρώτη και εμείς ήμασταν επτά βαθμούς πίσω. Θα έχουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης. Δεν είμαστε το φαβορί. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πετύχαμε δύο γκολ στον ΑΠΟΕΛ του Μιλόγεβιτς και είμαστε οι μόνοι στο πρωτάθλημα που το κάναμε. Στα πλέι οφ θα είναι όλα ντέρμπι. Πάντα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Μέσα μου θεωρώ ότι δεν είμαστε το πρώτο φαβορί».

Για το γκολ του Φαράζ, που σκοράρει τρίτο σερί παιχνίδι: «Έχασα άλλο ένα στοίχημα με τον Φαράζ μετά το τρίτο σερί γκολ του. Πρέπει να πληρώσω ξανά, θα πάρει και μια έξτρα μέρα ξεκούραση. Είμαι χαρούμενος για αυτόν και για όλη την ομάδα. Γκολ πήραμε και από τον Άλτμαν και από τον Λόπες και από τον Τρισκόφσκι και από τον Γκιούρτσο. Είμαι χαρούμενος για όλη την ομάδα. Αύριο θα μιλήσω με τον Φαράζ αν τελικά αυτό δεν είναι το καλύτερο του σερί σε γκολ».

Για τον Γκιούρτσο: «Θα δούμε αν είναι σοβαρός ή όχι ο τραυματισμός».

Για το ντεμπούτο του Γιάκολις: «Η θέση του είναι εξτρέμ, έχει την ταχύτητά να παίξει και επιθετικός. Έκανε πολύ καλή δουλειά, βοήθησε και τον Άνχελ (σ.σ. Γκαρσία) στην άμυνα».

Τι θα επιλέγατε, την κατάκτηση του πρωταθλήματος ή πρόκριση επί της Ντνίπρο: «Δεν έχω να διαλέξω. Τα θέλω και τα δύο. Εγώ σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι. Ήθελα και το κύπελλο. Η ΑΕΚ έχει νοοτροπία νικητή, μεγαλώνει. Θέλω παίκτες νικητές. Έχουν απαιτήσεις όλοι και είναι καλό που ζητάνε περισσότερα. Και ο Πρόεδρος και ο κόσμος. Κάναμε καλό σερί και θα είναι δύσκολο να το μεγαλώσουμε. Σε κάποιες στιγμές ήμασταν και τυχεροί. Δεν ήταν άδικο ότι κερδίσαμε. Ήμασταν πολύ καλοί και κάναμε καλό ματς. Σκεφτόμαστε την Καρμιώτισσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ