aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟλοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο – Το απόγευμα θα ανακοινωθούν τα μέτρα για τη βία

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο – Το απόγευμα θα ανακοινωθούν τα μέτρα για τη βία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλιδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη συνεδρία, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ένα από τα βασικότερα θέματα που απασχόλησε το Υπουργικό Συμβούλιο ήταν μια διεξοδική συζήτηση για τα μέτρα που θα λάβει η Κυβέρνηση ως προς την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Αυτό το ζήτημα απασχόλησε σε μεγάλη έκταση το Υπουργικό Συμβούλιο, ανταλλάχθηκαν απόψεις. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την Υπουργό Δικαιοσύνης, Άννα Κουκκίδου Προκοπίου μελέτησαν και την έκθεση γεγονότων και αφού η Υπουργός έχει διατάξει τη διοικητική έρευνα για να διερευνηθούν πιθανές παραλείψεις ή λάθη από πλευράς Αστυνομίας, θα ανακοινωθούν τα συγκεκριμένα μέτρα από την Υπουργό Δικαιοσύνης σήμερα το απόγευμα.

Επίσης, λόγω της εκτεταμένης συζήτησης για τη βία στα γήπεδα, η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα συνεχιστεί αύριο στη 1μμ για να μπορέσουν να συζητηθούν τα εκκρεμούντα ζητήματα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη:


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ