aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟλοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου Coca-Cola

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου Coca-Cola

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola. ΑΕΛ και Ομόνοια θα διεκδικήσουν στις 24 του Μάη το τρόπαιο του Κυπελλούχο στο μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:00.

Σήμερα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ η Συνέντευξη Τύπου του τελικού, στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα και εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων (Προέδρων / Διοικητικών Παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών) καθώς και εκπροσώπων της χορηγού εταιρείας Coca- Cola.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Όσα ειπώθηκαν:

Ανδρέας Σοφοκλέους:

Για τον τελικό: «Είναι ένας αγώνας 90 λεπτών και πρέπει να παιχτεί στο γήπεδο, να σεβαστούμε ο ένας τον άλλο και να λήξει στον αγωνιστικό χώρο. Δόθηκαν γύρω στις 70 προσκλήσεις σε παιδιά με ειδικές ανάγκες που μας έδωσε η ΚΟΠ για να παρευρεθούν στον αγώνα».

Αν σκέφτεται να αλλάξει την απόφαση του για αποχώρηση: «Πρώτιστη έγνοια στην ΑΕΛ είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Όλα τα άλλα είναι μετά. Δεν είναι ώρα. Αυτά δεν έχουν σχέση με αυτό. Δεν θα επιτρέψουμε διάσπαση στον κόσμο της ΑΕΛ. Μετά τον τελικό θα τα πούμε είτε το κατακτήσουμε είτε όχι».

Δημήτρης Γρηγόρη: «Ο Πρόεδρος μας σήμερα δεν μπορούσε να βρίσκεται εδώ. Είναι η 23η φορά που θα παίξουμε τελικό, δεν θα είναι εύκολος αγώνας. Προετοιμαζόμαστε τον τελευταίο καιρό και πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές. Λυπόμαστε για τον κόσμο που δεν θα βρεθεί στο γήπεδο. Θέλουμε έναν αγώνα χωρίς έκτροπα όπως είπε και ο Σοφοκλέους».

Χρίστος Χαραλάμπους: «Να ευχηθώ στον πρόεδρο μας αρχικά χρόνια πολλά. Τώρα για τον τελικό, σίγουρα νιώθω πολύ τυχερός που θα ηγηθώ αυτού του τεράστιου συλλόγου σε έναν τελικό. Είμαστε πανέτοιμοι, οι παίκτες μου έχουν τρομερή διάθεση αλλά το γήπεδο θα τα κρίνει όλα. Ένας τελικός είναι 50-50 και αυτό που μετράει είναι το πάθος και η ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών.

Ο κόσμος να σεβαστεί τον νικητή του τελικού για να πάμε όλοι ασφαλείας στα σπίτια μας. Όσον αφορά τους απόντες, θα τα καταφέρουν πιστεύω να είναι όλοι στην διάθεση μας. Για τους δυο χαμένους τελικούς με την Ομόνοια, στον πρώτο ήμασταν αρκετά άτυχοι, στον δεύτερο ήμασταν… μεθυσμένοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, νομίζω ήρθε η ώρα να κερδίσουμε εμείς τον τελικό. Είναι η δική μας σειρά».

Σωφρόνης Αυγουστή: «Συγχαρητήρια στον Άρη για το πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι αυτός ήταν ο μοναδικός στόχος για να βγούμε στην Ευρώπη. Είναι 50-50 αυτό το παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε και είμαστε έτοιμοι. Όπως είπα και στον ημιτελικό θα σταθούμε στη δική μας ομάδα και τον κόσμο μας και το τι πρέπει εμείς να κάνουμε στο γήπεδο.

Πιστεύω πολύ στα παιδιά. Πιστεύω σε όλους γύρω από την ομάδα και μοναδικός στόχος είναι κατάκτηση του κυπέλλου. Είναι ιστορικές ομάδες και το πιο σημαντικό είναι να φύγουν όλοι υγιείς. Είμαστε ένα χωριό. Μία ώρα απέχει ο ένας από τον άλλο, όλοι γνωριζόμαστε και πρέπει να σταματήσει η βία για ένα παιχνίδι. Συγχαίρουμε την πρωτοβουλία για τα παιδιά με αυτισμό. Είναι παιδιά παράδειγμα για όλους μας. Όποιος κερδίσει να τον συγχαρούμε».

Αντρέ Τεϊσέιρα: «Ο τελικός του Κυπέλλου είναι 50-50. Παίζουν στον τελικό δύο μεγάλες ομάδες που αξίζουν να είναι στον τελικό. Ελπίζω να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε το Κύπελλο».

Γιάννης Κούσουλος: «Γεια σας. Αρχικά να πω ότι είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ξανά στον τελικό. Προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ